Verbouwing Van der Valk Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch

Benieuwd naar onze grote verbouwing naar een modern en nog luxer hotel? Bij een verbouwing, zowel klein als groot, komt toch heel wat kijken. Om onze gasten mee te nemen, geven we in de maandelijkse updates hieronder een uniek kijkje achter de schermen over de diverse ontwikkelingen die reeds hebben plaatsgevonden.

 De verbouwing van Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch bevindt zich momenteel in de afrondende fase. Over het algemeen ondervinden onze gasten hier weinig hinder van. Door de realisatie van onze prachtige pop-up locatie ‘De Valk Next Door’ waar onze receptie en het restaurant zich momenteel bevinden lukt het ons om de verbouwing zodra u binnen bent zo goed als mogelijk onopgemerkt te houden.

 Momenteel wordt er vooral gewerkt aan de afwerking van ons nieuwe restaurant en onze meeting ruimtes welke we als eerste zullen gaan openen! Onder andere een groot en modern terras, 11 moderne meeting zalen, een groot à la carte restaurant en een groot live-cooking buffet zullen hier onderdeel van gaan uitmaken.

 De facelift van onze hotelvleugel waarin de Comfort kamers zijn gelegen is ondertussen grotendeels afgerond. Hierbij heeft onder meer het traditionele rieten dak plaats gemaakt voor een modernere uitstraling. Hier wordt op het moment de laatste hand gelegd aan de balkons en terrassen, waarbij deze natuurlijk volledig in gebruik zijn.

 Enkele weken geleden zijn we als onderdeel van onze verbouwing ook begonnen met het vernieuwen van het ondergrondse buizensysteem en het uitbreiden van het parkeerterrein. Hier wordt de komende weken op doordeweekse dagen druk aan gewerkt, waarbij wij natuurlijk zorg dragen dat alle kamers en faciliteiten goed bereikbaar blijven.

 Bekijk natuurlijk ook de onderstaande updates om een goede indruk te krijgen hoe het nieuwe hotel tot stand komt en de resultaten van onze inspanningen!

Afleveringen Van Nul tot Nuland & bouwupdates