Verbouwing Van der Valk Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch

Benieuwd naar onze grote verbouwing naar een modern en nog luxer hotel? Bij een verbouwing, zowel klein als groot, komt toch heel wat kijken. Om onze gasten mee te nemen, geven we een uniek kijkje achter de schermen over de diverse ontwikkelingen die reeds hebben plaatsgevonden.

De Valk Next Door
De verbouwing van Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch is in volle gang. Voor ons hotel is één ding van groot belang en dat is dat de verbouwing zo goed als mogelijk onopgemerkt blijft voor de gasten. Dat is gelukt door de realisatie van onze prachtige pop-up locatie ‘De Valk Next Door’. Van lobby tot restaurant, het zit er allemaal in. Door de warme uitstraling en uiterlijk heeft men niet eens door dat het een pop-up locatie is.

De ingang bevindt zich aan de voorzijde van de parkeerplaats.  voor de plattegrond.

Onze medewerkers staan dagelijks klaar om gasten te verwelkomen voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of gewoon een lekker kopje koffie en/of thee. Behoefte aan een rustige en fijne werkplek? Voor flexwerken en/of een meeting is De Valk Next Door tevens de perfecte uitvalbasis.

Een ding is zeker, het hotel staat nooit stil. Zo zijn we naast de verbouwing ook volop bezig met het compleet vernieuwen van onze menukaart, want bij een unieke locatie horen natuurlijk heerlijke culinaire verrassingen.

Het dak is eraf
Het dak is eraf, letterlijk en figuurlijk. We hebben afscheid genomen van het puntvormige dak. De staalconstructie wordt afgebroken en de vloeren op de tweede verdieping worden verwijderd. Vervolgens start de volgende fase van de verbouwing.

De volgende fase
Na het afbreken, begint het opbouwen. In deze fase leggen we een nieuwe fundering, staalconstructie en vloeren. De verwachting is dat deze fase tegen de zomer wordt afgerond.

Ondanks de werkzaamheden doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze gasten zo min mogelijk hinder ondervinden. De werkzaamheden zijn echter nodig om ons doel te realiseren. Het doel? Het verblijf van de gast nog aangenamer te maken. Het vernieuwde hotel wordt namelijk twee verdiepingen hoger en krijgt extra hotelkamers en faciliteiten.

Zakelijk
Vergaderen op een unieke locatie en goede bereikbaarheid vanuit meerdere plekken door heel Nederland is voor vele een belangrijk aspect. Door de centrale ligging is men bij Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch aan het juiste adres. Het vernieuwde hotel maakt op zakelijk gebied grote sprongen. Op de eerste verdieping komt een congrescentrum met multifunctionele zalen. De zalen worden uitgerust met de laatste technologische gadgets en zo ingericht dat ze voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Het wordt een prachtige locatie met veel diverse mogelijkheden.

Meer informatie
De verbouwing is via diverse online en offline kanalen te volgen. Heeft u vragen over de verbouwing of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via: +31 (0)73 534 25 34. Wij staan u graag te woord!