Verbouwing Van der Valk Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch

Benieuwd naar onze grote verbouwing naar een modern en nog luxer hotel? Bij een verbouwing, zowel klein als groot, komt toch heel wat kijken. Om onze gasten mee te nemen, geven we in de maandelijkse updates hieronder een uniek kijkje achter de schermen over de diverse ontwikkelingen die reeds hebben plaatsgevonden.

Vrijdag 9 december hebben wij onze eerste gasten mogen ontvangen in ons nieuwe restaurant en zaten we nog in de afrondende fase van de eerste verdieping, ons event center. Helaas heeft er net voor de officiële opening een brand plaatsgevonden in de serverruimte van ons nieuwe hotel. Hierdoor zijn alle communicatiesystemen van ons restaurant en hotel verloren gegaan.   

De afgelopen dagen is er erg hard gewerkt maar het herstel gaat langer duren dan wij in eerste instantie hadden voorzien. Dit betekent dat wij tot onze grote teleurstelling en verdriet op dit moment het restaurant nog niet kunnen openen. Zodra er een openingsdatum bekend is zullen we dit zo snel mogelijk communiceren.

In de tussentijd is er de mogelijkheid voor hotelgasten om indien gewenst roomservice te bestellen voor ontbijt en diner. 

Achter de schermen wordt er hard doorgewerkt aan het herstel zodat we u zo snel mogelijk weer kunnen gaan verwelkomen in ons nieuwe hotel.

De facelift van onze hotelvleugel waarin de Comfort kamers zijn gelegen is ondertussen grotendeels afgerond. Er is gekozen voor een moderne en strakke uitstraling passend bij het nieuwe hoofdgebouw.

Het pop up restaurant dat eind oktober is ontmanteld heeft plaatsgemaakt voor de uitbreiding van ons parkeerterrein. Hier wordt de aankomende weken nog druk aan gewerkt, waarbij wij natuurlijk zorgdragen dat alle kamers en faciliteiten goed bereikbaar blijven.

Bekijk ook de andere maandelijkse updates om een goede indruk te krijgen hoe het nieuwe hotel tot stand komt en de resultaten van onze inspanningen!

Afleveringen Van Nul tot Nuland & bouwupdates