Verbouwing Van der Valk Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch

Benieuwd naar onze grote verbouwing naar een modern en nog luxer hotel? Bij een verbouwing, zowel klein als groot, komt toch heel wat kijken. Om onze gasten mee te nemen, geven we in de maandelijkse updates hieronder een uniek kijkje achter de schermen over de diverse ontwikkelingen die reeds hebben plaatsgevonden.

Na een vertraging van de opening ivm een brand eind 2022* zijn ons compleet vernieuwde Gerrit's restaurant, Meeting & Event centra en Bar 1862 geopend.

De facelift van onze hotelvleugel waarin de Comfort kamers zijn gelegen is ondertussen grotendeels afgerond. Er is gekozen voor een moderne en strakke uitstraling passend bij het nieuwe hoofdgebouw.

Bekijk ook de andere maandelijkse updates om een goede indruk te krijgen hoe het nieuwe hotel tot stand komt en de resultaten van onze inspanningen!

*Vrijdag 9 december 2022 hebben wij onze eerste gasten mogen ontvangen in ons nieuwe restaurant en zaten we nog in de afrondende fase van de eerste verdieping, ons event center. Helaas heeft er net voor de officiële opening een brand plaatsgevonden in de serverruimte van ons nieuwe hotel. Hierdoor zijn alle communicatiesystemen van ons restaurant en hotel verloren gegaan.

Afleveringen Van Nul tot Nuland & bouwupdates