Bioscoop

Private Cinema in Hotel Nuland

Welkom bij de unieke Private Cinema ervaring in Hotel Nuland! Beleef een onvergetelijke filmavond met vrienden, familie of collega's in onze exclusieve bioscoopzaal. Geniet van de nieuwste films of kies voor een klassieker, helemaal privé en in een luxe setting.

Onze private cinema biedt plaats aan maximaal 24 personen. De eerste 12 gasten betalen slechts €150,- voor de hele zaal. Voor elke extra persoon rekenen we een kleine bijdrage van €5,- per persoon, met een maximum van 24 personen. Dit maakt onze private cinema perfect voor zowel kleine als grotere groepen.

Stel je voor: een gezellige avond met comfortabele zitplaatsen, het beste beeld en geluid, en de mogelijkheid om je favoriete film op het grote scherm te zien, zonder gestoord te worden door anderen. Combineer de filmavond met heerlijke hapjes en drankjes uit ons restaurant voor een complete avond uit.

Reserveren is eenvoudig! Neem contact op met onze sales afdeling via sales@nuland.valk.com of bel ons op 073 - 534 25 34 om je plekje te verzekeren.

We kijken ernaar uit om je een fantastische filmervaring te bieden in Hotel Nuland.