Fietsen in de omgeving

Wat is er nu fijner dan even eropuit te gaan met de fiets? Wij begrijpen dat maar al te goed én daarom hebben onze medewerkers speciaal voor u de meest populaire fietsroutes uitgekozen.

U kunt uw fiets stallen in de overdekte en afgesloten fietsenstalling bij ons op het parkeerterrein. Ook is het mogelijk om bij ons een fiets te huren.

Huur een fiets

Rondje Nuland - Kruisstraat
Met het Rondje Nuland - Kruisstraat ontdekt u het agrarisch dorpje 'Kruisstraat'.

Een leuk weetje:
Kruisstraat - is een agrarisch dorp - feitelijk horend bij Rosmalen. Het dorp is te danken aan de twee doorgaande wegen in Kruisstraat, die een kruis vormen. Hoewel het dorp geen kerk heeft is het wel een dorp, want het heeft onder andere een eigen basisschool en een voetbalvereniging. 

Rondje Nuland - Kruisstraat 

Rondje Nuland - 's-Hertogenbosch
’s-Hertogenbosch wordt gekenmerkt door de contouren van de gotische Sint-Janskathedraal die u tevens kunt beklimmen. Wat dacht u verder van een historisch tochtje door de Binnendieze? Daarnaast vindt u in de binnenstad talloze leuke winkels, cafeetjes en restaurants. Vergeet u ook niet te proeven van dé lekkerste Bossche Bol!

Rondje Nuland - 's-Hertogenbosch

Nog meer van de prachtige omgeving van Nuland ontdekken? Laat u dan verrassen door het grote aanbod aan fietsroutes. Geniet niet alleen van de natuur, maar ook van elkaars gezelschap!

Fietsnetwerk Nuland