Winter 2023

Vier de winter bij Van der Valk Nuland

De winter van 2023 belooft een onvergetelijke tijd te worden gevuld met warmte en gezelligheid. Laat u betoveren door de winterse schoonheid van Noord-Brabant en de knusheid van ons Winter Hotel. Met de lagere temperaturen en het zachte, witte landschap biedt Van der Valk Hotel Nuland een warm toevluchtsoord waar u altijd naar toe kan.

Ervaar de Brabantse winterschoonheid te midden van het magische landschap van de Maashorst of laat je verassen door de warmte van Bosschenaren in het gastvrije ‘s-Hertogenbosch. Bij terugkomst in ons Winter Hotel kunt u nagenieten van de dag onder het genot van hartverwarmende drankjes en culinaire specialiteiten.

De winter van 2023 is bij Van der Valk Hotel Nuland meer dan een seizoen. De Van der Valk winter is een ervaring om nooit te vergeten. Kom en omarm de winter bij Van der Valk Hotel Nuland!

 

Momenteel is ons winterarrangement niet beschikbaar, wel kunt u kiezen voor ons voorjaarsarrangement. 

Ontdek ons voorjaarsarrangement

 

Voor een complete winter

Hartje Winter Arrangement

Tijdens de koude winterdagen de warmte en gezelligheid opzoeken. Sfeervol kaarslicht, de warmte van de openhaard, een kop warme chocolademelk en een lekkere stamppot. Puur genieten van de Nederlandse winter. Wilt u er dit jaar een extra bijzondere winter van maken? Boek dan het Hartje Winter Arrangement bij Van der Valk Hotel Nuland – ’s Hertogenbosch

Voor een voordelige winter

3=2 winterdeal

Voordelig genieten van de prachtige omgeving van Nuland? Wij geven u een overnachting cadeau! U verblijft 3 nachten in ons hotel en betaalt er maar 2.

Heerlijk tafelen

Wildmenu Hotel Nuland

Kom genieten tijdens de koude winteravonden van ons overheerlijke wildmenu.

 

Ontdek het winterparadijs van Nuland en omgeving. Laat je betoveren door het oogstrelende winterlandschap van de Nulandse Heide en de Maashorst of verken ’s-Hertogenbosch en beleef talloze winter activiteiten voor een onvergetelijke dag.

Benieuwd naar de leukste winteractiviteiten in Noord-Brabant? Ontdek ze hier en beleef een onvergetelijke winter!

 De leukste winteractiviteiten