Genieten bij Hotel Nuland

Vier met ons de feestdagen

Van de feestdagen hoort u te genieten, maar ervaart u dit ook zo? Tegenwoordig horen we steeds vaker dat de voorbereidingen stress opleveren. Het huis klaarmaken, decoratie kopen, rekening houden met dieetwensen en vergeet het vermaak voor de kinderen niet. Hoe fijn zou het zijn om eens echt te genieten van de voorpret?

AANBOD PER FEESTDAG

Hieronder is het aanbod tijdens de feestdagen te vinden. Natuurlijk bent u ook op andere feestelijke gebeurtenissen zoals Verjaardagen, babyshowers en jubilea welkom.Welke feestdag organiseert u dit jaar? U hoeft alleen maar te reserveren, wij doen de rest. Wij hopen één van deze feestelijke momenten voor u klaar te mogen staan.Kunt u niet wachten met een bezoekje brengen aan ons hotel tot de feestdagen? Reserveer dan nu een tafel in ons restaurant voor een heerlijke lunch of diner!

Reserveer hier!

Wilt u Pasen gezellig met de hele familie vieren? Dan is de Live & Cooking all-inclusief Paasbrunch in Hotel Nuland wat voor u! Een leuke activiteit waarbij alles is verzorgd zodat u met de hele familie gezellig Pasen kan vieren. Incl. entertainment voor de kinderen. 

Vanaf
€ 42,50

Moederdag is de dag bij uitstek om je moeder in het zonnetje te zetten. Met de uitgebreide moederdagbrunch kun je samen heerlijk genieten zonder zorgen.

Vanaf
€ 39,50