HERFSTUITJES IN NOORD-BRABANT: ONTDEK DE BETOVERENDE HERFSTACTIVITEITEN IN NULAND

In de pittoreske gemeente 's-Hertogenbosch ligt het charmante dorpje Nuland, een ware oase waar de herfst een magisch schouwspel creëert met kleurrijke bladeren. De herfstvakantie is de ideale gelegenheid om te genieten van al het prachtigs dat deze regio te bieden heeft. Van een ontspannende boottocht door de Binnendieze in het hart van 's-Hertogenbosch tot een razendsnelle achtbaanrit en rustige wandel-, fiets- en e-chopperexcursies door de adembenemende Maashorst - er is voor elk wat wils. Laat de herfstwind door je haren wapperen en trek je jas aan voor een onvergetelijke tijd in Nuland en haar betoverende omgeving!

De leukste herfstuitjes in Noord-Brabant

1. Geniet van de sprookjesachtige omgeving van de Maashorst
De herfstvakantie in Noord-Brabant brengt een betoverende periode waarin de natuur een adembenemende transformatie ondergaat. De prachtige Maashorst biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de schitterende herfstkleuren. Verken weelderige bossen, uitgestrekte zandvlaktes en bewonder schitterende uitzichten. Een onvergetelijke herfstbelevenis voor zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers!

Natuurgebied de Maashorst

2. Ontdek tijdens de betoverende herfsttijd het Noordbrabants Museum 

Dompel uzelf onder in de wereld van kunst op een herfstige dag. Bewonder het verhaal van Brabant door kunst, het verhaal van Van Gogh en de sterke band die hij had met zijn geboorteprovincie, en geniet van vele andere boeiende tentoonstellingen in het Noordbrabants Museum.

Het Noordbrabants Museum

3. Treedt tijdens de herfsttijd in de voetsporen van Jheronimus Bosch

Betreed tijdens de herfst een andere wereld in Het Huis van Bosch. Betreed het pand en beklim dezelfde middeleeuwse trap die Jheronimus jarenlang heeft bewandeld. Voel wat Jheronimus moet hebben ervaren toen hij hier leefde, leerde en werkte. Bewonder acht eeuwen aan prachtig bewaarde architectuur en een nauwkeurig uitgevoerde restauratie met diepe historische en duurzame waarden. Ervaar de geschiedenis van 's-Hertogenbosch in de Middeleeuwen van heel dichtbij, een verbluffende mix van oude bouwstijlen en moderne multimediale technieken. Laat u meeslepen in het leven van Jheronimus Bosch als kind, als ijverige leerling van zijn vader en als uitzonderlijk getalenteerd schilder.

Het huis van Bosch

Een nachtje weg bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Gun uzelf een welverdiende onderbreking van de dagelijkse routine en geniet van een ontspannend nachtje weg tijdens de herfstvakantie bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch. Onze comfortabele en smaakvol ingerichte kamers bieden de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen na een dag vol herfstavonturen. Laat de warme ambiance van ons hotel je verwelkomen en trakteer jezelf op een onvergetelijk verblijf in deze prachtige tijd van het jaar. 

Plan vandaag nog uw Herfstavontuur in Noord-Brabant!

Plan vandaag nog uw herfstavontuur in Noord-Brabant en beleef een onvergetelijke tijd in deze betoverende regio! Voor een heerlijk verblijf tijdens uw herfstvakantie in Noord-Brabant biedt Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch comfortabele en smaakvol ingerichte kamers. Trakteer uzelf op een ontspannen en bijzondere overnachting en geniet volop van dit seizoen.

Overnachten