Meeting & Event Center Hotel Nuland

Dé locatie voor al uw bijeenkomsten en events

Meeting & Event Centre Hotel Nuland

Zalenoverzicht

Met 12 zalen en een uitstekende bereikbaarheid is Van der Valk Hotel Nuland ‘s-Hertogenbosch de ideale locatie voor uw bijeenkomst. De unieke ligging aan de A59 zorgt voor een goede bereikbaarheid van het hotel. 

De faciliteiten in het nieuwe hoofdgebouw bieden plaats aan gezelschappen van 2 tot 1500 personen voor al uw vergaderingen, congressen, trainingen, dinerbuffetten (Live Cooking), recepties en feesten. De zalen zijn sfeervol ingericht en voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. De bijzondere hotelbar wordt een echte eye-catcher van het hotel!

Voor de ontwikkeling en organisatie van energieke congressen, (inter-) actieve incentives, gezellige hotelfeesten en business festivals.

Babyshower

Baby

Babyshower

Bent u opzoek naar een leuke locatie waar u een babyshower of gender reveal kunt organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Neem contact op met onze sales collega's en zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Barman met cocktail

Feesten en verjaardagen

Vier jouw mijlpaal bij Hotel Nuland

Bent u op zoek naar een volledig verzorgd feest? Wilt u alle zorgen uit handen geven en een geweldig feest beleven? Wacht niet langer en neem contact op met ons Salesteam.

Private dining

Voor u en uw gezelschap

Private Dining

Onze private dining, de locatie voor een intiem diner of lunch met alleen maar uw dierbare zonder andere gasten om u heen. 

bedrijfsborrel

Bedrijfsborrels

Van personeelsfeest tot kerstborrel

Bent u opzoek naar de ideale locatie voor uw personeelsfeest, kerstborrel of jaarafsluiting? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Van kleinschalige borrel tot groots feest. Het is allemaal nodig. Neem contact op met onze sales afdeling.