Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Nuland - 's Hertogenbosch

Droom lekker weg

Slapen

Gezellig samen logeren bij Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch als gezin. We hebben diverse familiekamers, een extra grote superior kamer met twee twin bedden. Uiteraard is het mogelijk om een extra kinderbedje op de kamer te plaatsen. Een ideale oplossing voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Culinair genieten

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Leuke activiteiten in de buurt

Plezier

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch! Van de Beekse Bergen tot het verkennen van de omgeving en avontuurlijke dagen in de Efteling. Ook is er dichtbij een groot zwembad; Sportiom. Daarnaast is in Nuland zelf een leuke speeltuin; het Heike. Binnen Hotel Nuland wachten ook diverse activiteiten op je: genieten van live cooking buffetten en de Timo Toekan kids Club (medio 2024). Voor elk wat wils, zowel buiten als binnen de comfortabele setting van ons hotel.