JA IK WIL...

Op de mooiste dag van je leven, wil je het mooiste feest van je leven! Bij Van der Valk Hotel Nuland kan jullie hele trouwdag op één locatie plaatsvinden.
Van het ja-woord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard overnachten.
In de omgeving van het hotel zijn daarnaast prachtige locaties om trouwfoto’s te maken. Bijvoorbeeld op de Hooge Heide of natuurgebied de Maashorst.

Trouwen in stijl

In één van onze sfeervolle zalen kunnen jullie terecht voor de receptie met als hoogtepunt de toost en het aansnijden van de taart. Geniet van dit moment met een glas Champagne.
Na de receptie kunnen jullie heerlijk dineren met een besloten gezelschap, waarna jullie aansluitend het bruidsfeest vieren. Een gemoedelijke sfeer en stijlvolle ambiance zorgen voor een onvergetelijke avond. Jullie gasten genieten van een hapje en drankje, maken een dansje op de dansvloer en sluiten de avond af met een overnachting in het hotel. De feestavond zal compleet naar jullie wens ingevuld zijn, van tafelaankleding, catering tot bloemstukken. Als bruidspaar kunt u overnachten in één van onze prachtige suites, waar u de volgende ochtend kunt genieten van een luxe ontbijt op bed.

Alles op één locatie

Naast diverse trouwarrangementen bieden wij uiteraard ook maatwerk. Hoe groot of klein jullie de trouwdag willen vieren, maakt niet uit, bij ons is alles mogelijk. Ook voor huwelijksvoltrekkingen met een klein en intiem gezelschap hebben wij volop ideeën. Wij denken graag met jullie mee.
Kom gerust eens een kijkje nemen en ontdek de mogelijkheden van trouwen bij Van der Valk.

Hotel Nuland 2.0

Op dit moment bouwen wij aan een nog moderner en luxer hotel en hopen eind dit jaar met trots ons vernieuwde hotel te kunnen openen.
Ons vernieuwde hotel beschikt straks over maar liefst 12 sfeervol ingerichte zalen, voorzien van veel daglicht en moderne audiovisuele apparatuur, welke zeker geschikt zijn voor een fantastisch huwelijksfeest. Daarnaast komt er een private dining ruimte, sushibar en diverse restaurants. Ook een home cinema, kids corner en wellness faciliteiten zullen straks niet ontbreken..


Voor meer informatie ga naar valkbruiloft.nl