Eten & Drinken

RESERVEREN

Wij verwelkomen u graag in ons prachtige pop-up restaurant ‘De Valk Next Door’ voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Het maken van een reservering is verplicht. Dit kan telefonisch, via e-mail of aan de receptiebalie bij binnenkomst.

U mag spontaan langskomen, maar wij raden u aan om op voorhand een reservering te maken. Wij werken met diverse tijdsblokken en vanwege het feit dat wij maar 30 gasten (exclusief hotelgasten) mogen ontvangen, bent u zonder reservering niet verzekerd van een plekje. Houd er tevens rekening mee dat uw gezelschap uit maximaal 4 personen mag bestaan (exclusief kinderen tot en met 12 jaar).

Reserveren? Neem dan contact op via 073 534 25 34 of info@nuland.valk.com

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om de gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen hanteren wij aangescherpte maatregelen en houden wij rekening met de 1,5 meter afstand.

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen. Neem dan even contact op met onze hotelreceptie. Wij staan u graag te woord!