Vier de zomervakantie bij Van der Valk Hotel Nuland

spendeer de zomer in Brabant!

De zomer is het seizoen waar veel mensen naar uitkijken. De periode van zon, heerlijke zomeravonden en ultiem genieten met elkaar. Het perfecte moment om erop uit te gaan in de natuur of om nieuwe steden te ontdekken. 

Uw zomervakantie begint bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch. Om de zomer te vieren heeft Van der Valk Hotel Nuland speciale activiteiten en arrangementen. Geniet van de binnenstad van 's-Hertogenbosch, fiets door de prachtige Maashorst of ontdek de Tuinen van Appeltern. Bestel een koud drankje op het terras en sluit de dag af met een heerlijk 3-gangen diner in ons nieuwe Gerrit's restaurant. Begin de volgende dag goed, met een uitgebreid ontbijt. De perfecte manier om de zomer extra goed te spenderen!

 

Voor een heerlijke vakantie

Hoog Zomer Arrangement

Er heerlijk tussenuit in eigen land? Nederland heeft zoveel moois te bieden! Daarom hebben wij, speciaal om het zomerseizoen te vieren, een arrangement samengesteld waarbij u heerlijk eropuit kan in eigen land!

V.a. 82,50 p.p. 

  • 1x Overnachting in een Comfort kamer
  • 1x Uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen diner

Voor een heerlijke vakantie

3=2 Mini Vakantie

Voordelig genieten van de prachtige omgeving van Nuland? Wij geven u een overnachting cadeau! U verblijft 3 nachten in ons hotel en betaalt er maar 2.

V.a. 138,00 p.p.

  • 3x overnachting in een van onze kamers
  • 3x Uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet

Voor een heerlijke vakantie

Fiets en/of wandel arrangement

Kiest u voor een mooie wandeling of pakt u toch liever de fiets? Met dit arrangement kiest u zelf welke activiteit het beste bij u past! Ontdek de prachtige omgeving en laat u verrassen door al het moois wat Nuland te bieden heeft. Dit arrangement is uit te breiden met extra's, zoals een lunchpakket en/of fietshuur (reguliere fiets of e-bike).

V.a. 79,50 p.p.

  • 1x Overnachting in een Comfort Kamer
  • 1x Uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet
  • 1x 3- gangendiner
  • 1x Lunchpakketje

Tips voor je zomervakantie

Een heerlijk zonnetje en lange zomeravonden nodigen uit om naar buiten te gaan. De zomer is het ideale seizoen om er weer op uit te trekken. We hebben een aantal tips voor de zomervakantie voor je op een rijtje gezet:

Meer zomertips!

Ontdek de omgeving

E-choppers huren

Ontdek de omgeving van Nuland met een e-chopper! Rijd met de wind door de haren door de natuurgebieden in Nuland en omgeving. 

Ontdek de natuur

De Maashorst

Trek eropuit in De Maashorst en geniet van een bijzondere tocht door een prachtig natuurgebied. Van bossen, heidevelden, wijstgebieden, er is voor ieder wat wils! Wie weet komt u nog wel een wilde grazer tegen...

Beleef de magie

Efteling

Een sprookjesachtig avontuur! Geniet samen van de leukste momenten in de Efteling! Laat u verrassen door al het moois dat de Efteling te bieden heeft en ervaar de warmte en gezelligheid. Proef de sfeer en stap in al uw favoriete attracties. Beleef een bijzondere dag vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon.

In Appeltern vindt u Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark. Bent u een natuurliefhebber, ontdek de 22 hectare aan prachtige tuinen in Appeltern.