Betoverende Herfstvakantie in Noord-Brabant

Ontdek Van der Valk Hotel Nuland

De herfst is een betoverende tijd van het jaar, waar de natuur zich transformeert in een palet van warme kleuren. In Noord-Brabant, de perfecte bestemming voor uw herfstvakantie, komt dit seizoen tot leven. Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Nuland kunt u de magie van de herfst in zijn volle glorie ervaren.

Te midden van de weelderige pracht van de Maashorst ligt Van der Valk Hotel Nuland, uw ideale bestemming om de herfst te omarmen. Hier wachten diverse faciliteiten op u om uw verblijf onvergetelijk te maken. Geniet van de natuurlijke schoonheid en laat de herfstkleuren u verwonderen.

Wandel over de kronkelende paden van de Nulandse Heide of verken het majestueuze landschap van de Maashorst. Voor degenen die de voorkeur geven aan twee wielen, zijn er fietsen en e-choppers te huur. Ontdek de omgeving gehuld in zijn betoverende herfsttinten. En vergeet niet te genieten van een heerlijk herfstmenu in ons restaurant, dat de smaken van het seizoen weerspiegelt.

Kom en geniet van de herfst bij Van der Valk Hotel Nuland!

 

Momenteel is ons herfstarrangement niet beschikbaar, wel kunt u kiezen voor ons voorjaarsarrangement. 

Ontdek ons voorjaarsarrangement

Voor een complete herfstvakantie

Heerlijk Herfst Arrangement

Ervaar een complete herfstvakantie met ons aantrekkelijk geprijsde 3- of 4-daagse Heerlijke Herfst Arrangement, inclusief een gratis ontbijt. Van der Valk Hotel Nuland 's-Hertogenbosch biedt u een unieke manier om de herfst te beleven. Verken de natuurlijke pracht of ontspan in de vertrouwde gezelligheid van Van der Valk.

Voor een voordelige herfstvakantie

3=2 deal

Voor wie op zoek is naar een voordelige herfstervaring, hebben we de 3=2 deal. Profiteer van een gratis overnachting bij een verblijf van 3 nachten. Ontdek het charmante Brabantse landschap, breng een bezoek aan het historische 's-Hertogenbosch of maak een betoverende wandeling door het natuurgebied de Maashorst. Breid uw arrangement uit met extra's zoals fietsverhuur, zodat u de omgeving optimaal kunt verkennen.

Beleef magische momenten

Efteling arrangement

Vier de herfst met het hele gezin met ons Efteling Arrangement. Laat u betoveren door de sprookjesachtige wereld van de Efteling en geniet van de warmte en gezelligheid. Stap in de meest geliefde attracties en dompel uzelf onder in een dag vol wonder en avontuur. Proef de sfeer en omarm de magie van de herfst.

Geniet van een heerlijke herfstvakantie in Noord-Brabant

De herfstvakantie in Noord-Brabant biedt een unieke gelegenheid om de natuurlijke metamorfose te bewonderen. Ontdek de prachtige herfstkleuren in de omgeving van Van der Valk Hotel Nuland. Geniet van spannende achtbanen en betoverende attracties in de Efteling, maak ontspannen wandelingen door omliggende bossen en laat u betoveren door de schoonheid van dit seizoen.

Benieuwd naar de leukste herfstactiviteiten in Noord-Brabant? Ontdek ze hier en beleef een onvergetelijke herfstvakantie!

Herfstactiviteiten Noord-Brabant