Vier de liefde bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Valentijnsdag 2024

De meest romantische dag van het jaar staat bijna voor de deur. 14 februari is de perfecte dag om samen met je partner de liefde te vieren. Deze dag staat in het teken om degene waar je het meest van houdt, in het zonnetje te zetten met een origineel valentijnscadeau. Wil je samen met je partner genieten van een romantisch nachtje weg bij Van der Valk voor Valentijn of toch liever genieten van een 3-gangen shared dining experience? Bekijk alle mogelijkheden die wij te bieden hebben tijdens Valentijn. 

Gerrit's Restaurant

3-gangen Shared Dining

Geniet op valentijnsdag met je geliefde van een overheerlijk 3-gangen shared dining experience voor €39.50. Laat je culinair verrassen door een menu samengesteld door Sterrenchef John Spruit.  

Lang leve de liefde arrangement

Romantisch overnachten

Even tijd voor elkaar! Speciaal voor alle romantische momenten in het jaar hebben wij een lang leve de liefde arrangement samengesteld. Kom heerlijk samen genieten van dit verwenarrangement en ontdek de omgeving van Nuland. 

Valentijns winactie

Neem je tandenborstel mee!

Kom je tijdens valentijn genieten van ons 3-gangen shared dining Valentijnsmenu, dan maak je kans op een overnachting in ons hotel op dezelfde avond! 

Voorwaarden winactie Valentijn

 

· Maak elke dag kans van woensdag 14-02 t/m zondag 18-02 2024

· Uitsluitend voor gasten die het Valentijnsmenu hebben genuttigd

· Uitsluitend in te leveren op de dag van bezoek bij Van der Valk Hotel Nuland

· Deze prijs is persoonsgebonden

· Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen

· Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd