Vier de lente bij Van der Valk Hotel Nuland

Voorjaarsvakantie in Nuland

Het voorjaar in Nuland prikkelt zintuigen. Bloesems sieren de straten, terwijl de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. Ons hotel nodigt je uit om dit seizoen te omarmen. Geniet van een sfeervol verblijf, proef de lente in ons restaurant, ontspan op ons terras en laat je betoveren door de kleurrijke pracht van deze betoverende regio. Verwelkom het voorjaar in stijl bij ons in Nuland.

Arrangementen

Vrolijk Voorjaar

Er even heerlijk tussenuit? Boek het Vrolijk Voorjaar Arrangement bij Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch en laat je verrassen door al het moois wat de omgeving van Nuland te bieden heeft. Dit arrangement is uit te breiden met extra's, zoals fietshuur (reguliere fiets of e-bike).

Vanaf
€ 79,50

Voordelig op vakantie

Voorjaarsdeal 3=2

Voordelig genieten van de prachtige omgeving van Nuland? Wij geven u een overnachting cadeau! U verblijft 3 nachten in ons hotel en betaalt er maar 2.

Vanaf
€ 138,00

Wilt u op een unieke manier de omgeving van Nuland en ’s-Hertogenbosch ontdekken?

Dit is bij ons mogelijk op een toffe en milieuvriendelijke e-chopper! De e-chopper is 100% elektrisch. Met zijn brede wielen en robuuste uiterlijk is het een stoere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en korte remweg.

Vanaf
€ 35,00

Met de fietsverhuur van Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch kunt u uw eigen fiets thuis laten en toch volop genieten van het Brabantse landschap. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de fiets die het beste bij u past. Zowel met elektrische fietsen als met versnellingsfietsen.

Vanaf
€ 12,50

Terras hotel Nuland

Geniet van de voorjaarszon

Droom weg tijdens de eerste zonnestralen op ons terras. proef de lente met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Een perfecte dag vol genot en gezelligheid.