Uw Kamer

Green Key

Wij geven om de natuur

Met trots delen wij u mee dat Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch in het bezit is van de Green Key Certificering Goud. De Green Key is het internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergaderlocaties- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Blijft u langer dan één nacht? Dan kunt u ervoor kiezen om uw kamer niet dagelijks te laten schoonmaken. Als u hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit voor 8:00 uur ’s ochtends te laten weten aan de receptie. Als dank ontvangt u van ons een voucher van € 2,50 die u kunt inwisselen in ons restaurant.

Mocht u uw kamer wel graag schoongemaakt hebben, maar wilt u wel een bijdrage leveren in het ontlasten van het milieu, dan kunt u uw handdoek aan het handdoekenrek laten hangen. In dat geval zullen wij deze niet vervangen en heeft u de mogelijkheid deze nogmaals te gebruiken.

Minibar

Zou u de minibar in uw kamer graag gevuld zien? Bestel dan voor slechts € 20,00 ons minibar pakket bij de receptie en wij bezorgen dit graag naar uw kamer:

  • 1x Flesje Rode wijn 0,2l
  • 1x Flesje Witte wijn 0,2l
  • 2x Flesje Bavaria bier 0,3l
  • 2x Blikje frisdrank
  • Pringles
  • Duijvis Borrelnootjes
  • M&M’s

Climate Control & Verwarming

Hieronder vindt u instructies voor de climate control op onze comfort kamers. Tevens vindt u op de meeste kamers in de badkamer of onder het raam een radiator.

Mocht uw controle paneel er anders uit zien of mocht het niet naar behoren functioneren, dan nodigen wij u vriendelijk uit om onze receptie te contacteren voor verdere assistentie.

Roken

Al onze kamers zijn niet-roken kamers. Schoonmaakkosten zullen in rekening gebracht worden indien er geconstateerd wordt dat er gerookt is op de kamer.

Internet

Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch biedt iedere gast draadloos internet aan. U maakt verbinding met het Guest-Valk-Nuland netwerk. Hierna verschijnt er automatisch een login pagina waarop u onze voorwaarden kunt accepteren.

Wasserij Service

Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch biedt haar gasten een wasserij / stomerij service aan in samenwerking met Van Hal Stomerij. Om hier gebruik van te maken verzoeken wij u vriendelijk om het wasserij formulier dat in uw kast ligt volledig in te vullen en samen met uw wasgoed uiterlijk voor 8:00u ’s-Ochtends in te leveren.

Wasgoed wordt standaard opgehaald / geretourneerd op maandag, woensdag & vrijdag. In overleg met onze receptie is een snellere service vaak ook mogelijk.

Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor zoekgeraakte of beschadigde kledingstukken. Het gebruik van deze service is op eigen risico. Er is geen was service gedurende het weekend en op feestdagen.

Strijkijzer en strijkplank

Strijkijzer en strijkplank zijn beschikbaar voor bruikleen. U mag hiervoor contact opnemen met de receptie een van uw vriendelijke Housekeeping medewerksters.