De perfecte zondag begint met de Zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw zondag te beginnen? Bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch nodigen we u uit om de week af te sluiten en te genieten van een culinaire all- inclusief zondagsbrunch. Samen met vrienden of familie genieten van culinaire broodjes, lekkere warme gerechten en elkaars gezelschap. Een zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch is de ideale gelegenheid om iets te vieren of om gewoon gezellig samen te zijn. Het ideale begin van uw zondag(middag).

Het uitgebreide all-inclusief brunchbuffet van Van der Valk Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch

Elke zondag ontvangen wij u graag om 11:30 of om 12:00 uur met een heerlijk glaasje bubbels. Daarna kunt u gelijk aanschuiven aan ons gevarieerde brunchbuffet waar onze getalenteerde chef-kok met passie en enthousiasme de lekkerste gerechten voor u bereiden. Geniet van een versgemaakte soep, knapperige salade of diverse broodsoorten en luxe broodjes, roomboter, pesto of kruidenboter.

Naast onze culinaire voorgerechten bestaat ons Live Cooking Brunch buffet uit een uitgebreid aanbod van warme&koude vis-, vlees- en vegetarische gerechten en seizoensspecialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekker bord met pasta? En verse gerechten van de grill? Of een smaakvol wokgerecht met vis of vlees? Of iets lekkers van de Healthbar. Natuurlijk zijn er ook snacks en frietjes beschikbaar. Huiswijnen, bieren, frisdranken, sappen, koffie en thee zijn inbegrepen bij de Live Cooking brunch.

De perfecte afsluiting van een geslaagde zondagsbrunch; een grand dessert

Als kers op de appelmoes staat aan het eind van de zondagsbrunch nog een feestelijk dessert voor u klaar met de heerlijkste zoetigheden, ijs en een speciale variatie van internationale kazen. Voor het dessertbuffet werken wij samen met Patisserie de Rouw, de Spekkoekkoningin, Dunkin Donuts en nog meer (lokale) leveranciers. De ideale afsluiter van een geslaagde zondagsbrunch.

Live Cooking Brunch

Bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch is brunchen een ware culinaire belevenis. Uniek aan ons Brunchbuffet is het Live Cooking aspect. Onze getalenteerde chef-koks staan klaar om voor uw ogen een scala aan verse, warme gerechten te bereiden. Eet smakelijk!

Onze tarieven*

 • Volwassenen € 39,50 p.p.
 • Senioren (65+) € 37,50 p.p.
 • Kinderen van 8 t/m 11 jaar: € 24,75 p.k.
 • Kinderen van 3 t/m 7 jaar: € 19,75 p.k.
 • Kinderen t/m 2 jaar: gratis
 • incl. huiswijnen, tapbieren, frisdranken, sappen, zuiveldranken en koffie & thee

*Tijdens/rondom de feestdagen serveren wij speciale gelegenheidsbrunches tegen aangepaste tarieven.

Onze tijden

U bent bij ons iedere zondag om 11:30 uur tot 14:00 uur of  van 12:00 uur tot 14:30 uur welkom voor een uitgebreide zondagsbrunch.

De nieuwjaarsbrunch is op zondag 5 januari 2025.

Reserveren

Wilt u uw zondag extra bijzonder maken met de zondagsbrunch van Van der Valk Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch? Door de drukte raden wij u aan om onze Live Cooking Brunch op tijd te reserveren zodat wij op tijd een tafel voor u kunnen klaarmaken. Wij kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen! Reserveer via onderstaande button of neem contact op met onze receptie via:
T: 073 534 2534 | E: info@nuland.valk.com

Reserveer een tafel

Geniet u liever van de Live Cooking Brunch in een aparte ruimte met uw gezelschap? Dan adviseert de reserveringsafdeling u graag over de verschillende mogelijkheden in onze private dining.

Veelgestelde vragen

Wanneer is de zondagsbrunch in Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Wij verwelkomen u graag iedere zondag vanaf om 11:30 of 12:00 uur tot 14:30 uur voor onze uitgebreide Live Cooking Zondagsbrunch. 

De nieuwjaarsbrunch is op zondag 5 januari 2025.

Tot hoelaat duurt de zondagsbrunch?

Onze zondagsbrunch duurt van 11:30 tot 14:30.

Waar is de zondagsbrunch van Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Onze uitgebreide Live Cooking Zondagsbrunch vindt plaats in ons sfeervolle Gerrit's Restaurant, op de begane grond van Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch.

Wat is er allemaal inbegrepen bij de brunch?

Bij onze Live Cooking Zondagsbrunch kunt u onbeperkt genieten van:

 • Een breed assortiment aan voorgerechten
 • Versgemaakte soepen
 • Verse salades
 • Een breed broodassortiment
 • Tapenades
 • (Kruiden)boter
 • Wisselende warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten
 • Wisselende seizoensspecialiteiten
 • Een feestelijk dessert
 • inclusief huiswijnen, bieren, frisdranken, sappen, koffie en thee
Wat kost de Zondagsbrunch van Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch?

Volwassenen € 39,50 p.p.

Senioren (65+) € 37,50 p.p.

Kinderen van 8 tot en met 11 jaar: € 24,75 p.k.

Kinderen van 3 tot en met 7 jaar: € 19,75 p.k.

Kinderen tot en met 2 jaar: gratis

incl. huiswijnen, bieren, frisdranken, sappen, koffie en thee