Bouwupdate september 2021

De bouwvak is weer voorbij en er wordt weer hard gewerkt aan ons nieuwe hotel. Benieuwd naar waar we allemaal mee bezig zijn? Lees dan verder.

Plannen en vergaderingen

De afgelopen weken hebben we vooral veel vergaderingen gehad om alle plannen nog een keer goed door te spreken. Uiteraard hoorde daar ook vergaderingen bij met onze architect en een van onze trouwe bouwpartners Techval. Alle plannen zijn nu rond en we kunnen weer flink aan de bak.

Buitenkant hotel

Niet alleen binnen het hotel wordt er hard gewerkt, maar ook de buitenkant wordt goed aangepakt. Zo hebben we op de buitenmuren de eerste steenstrips geplaatst wat het hotel al een hele andere look geeft. Daarnaast zijn we het grote terras aan het ophogen. Daarvoor is een tijdelijke wand geplaatst om het zand op de juiste plaats te houden.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn onze werkmannen nu druk bezig met het storten van de vloeren en het aanleggen van de vloerverwarming. Op deze verdieping komen uiteindelijk onze zalen.

Wellness

Ook de plannen voor onze wellness beginnen steeds meer vorm te krijgen. Zo kunt u straks in ons vernieuwde hotel heerlijk genieten van een wellness met sauna, stoomkamer en behandelkamers. 

Op de hoogte blijven van onze bouwupdates? Houd onze social media kanalen in de gaten!