Update september 2020

Een enorme klus, maar wel een hele belangrijke! Heeft u al gezien dat een klein gedeelte van het staal een witte kleur heeft gekregen? Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het brandwerend maken van onze hoofddraagconstructie. Dit wordt gedaan door het aanbrengen van een brandwerende coating.

Wist u dat... de coating ervoor zorgt dat de stalen hoofddraagconstructie tot 90 en soms zelfs wel 120 minuten beschermd is tegen brand!

Het is voor u straks niet meer zichtbaar, maar in het vernieuwde hotel ligt ongeveer honderden meters aan kanaalwerk. Het kanaalwerk zorgt voor een goede ventilatie. Vanwege de huidige omstandigheden omtrent corona en om onze gasten een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, besteedt Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch hier extra aandacht aan.

Leuke weetjes...
Tijdens onze bezoekjes aan de bouw komen we elke keer weer nieuwe dingen tegen. Zo worden de eerste buitenwanden gezet, krijgt de vide al enige vorm en wordt in de kelder een begin gemaakt aan onze prachtige trap.

Wij brengen u graag elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd ook onze social mediakanalen in de gaten voor de laatste updates!