Bouwupdate oktober 2022

De pop-up

Eind oktober hebben we officieel afscheid genomen van ons sfeervolle pop-up restaurant. Sinds 2019 hebben we hier met veel plezier onze gasten mogen ontvangen. Na een mooi afscheid hebben we de pop-up leeg gehaald en is deze ontmanteld. Nu wordt er plaats gemaakt voor nieuwe parkeerplaatsen.

 

Begane grond

In het nieuwe hotel zijn op de begane grond flinke vorderingen gemaakt in oktober. De lampen zijn opgehangen en de vloer is gelegd in de ontbijtzaal en private dining. Deze zijn beide gereed om ingericht te worden met meubilair. Ook de hotelbar is verder afgewerkt met prachtige gouden elementen.

Ook op de begane grond zijn de afgelopen maand flinke vorderingen gemaakt. Zo zijn ze deze maand druk bezig geweest met het monteren van de scheidingswanden tussen de nieuwe hotelkamers. De hotelkamers krijgen nu steeds meer vorm. Aan de ontbijtzaal en de private dining room is ook hard gewerkt. Vorige maand zijn de ruimtes afgewerkt en daarom stond oktober in het teken van inrichten en de laatste finishing touches. De private dining en de ontbijtzaal zijn nu klaar voor gebruik. De private dining is een ruimte apart van ons restaurant waar gasten ongestoord kunnen genieten van een heerlijk diner onder het genot van een drankje.

1e verdieping

Op de 1e verdieping is het plafond afgewerkt, waardoor de zalen verder ingericht kunnen worden. Een aantal zalen zijn al voorzien van een vloer, behang en lampen, de laatste fase van verbouwen op de eerste verdieping is gestart.

3e en 4e verdieping

Er wordt van beneden naar boven toe gewerkt, zodat we onze begane grond als eerste kunnen openen voor de gasten! Op de 3e en 4e verdieping waar de nieuwe suites zich zullen bevinden, zijn scheidingswanden tussen de hotelkamers geplaatst, zodat we de volgende fase kunnen starten.