Bouwupdate oktober 2021

Afgelopen maand heeft iedereen weer hard gewerkt met het opbouwen van een nu al prachtig hotel. Elke maand kijken wij steeds meer uit naar de opening van dit hotel! Ook benieuwd naar de updates van oktober? Lees dan snel verder!

Buitenkant hotel

Momenteel wordt er aan de buitenkant hard gewerkt om het hotel wind- en waterdicht te maken. Aan de buitenkant van de muren worden isolatieplaten geplaatst waardoor de meeste tocht al is verdwenen. Deze platen worden later gestuukt en waarna er daarna steenstrips geplaatst zullen worden. Ook zijn ze hard bezig met de fundering aan te brengen voor onze loungebanken met een openhaard!

Binnenkant hotel

Ook de binnenkant wordt flink onder handen genomen. Op de eerste en tweede verdieping zijn ze begonnen met de scheidingswanden te plaatsen en de derde en vierde verdieping de geraamtes. Hierdoor krijgt het hotel meer vorm van kamers en ruimtes! 

Begane grond

Op de begane grond zijn ze bezig geweest met het plaatsen van de vloerverwarming en het storten van de vloeren waar later de restaurants, hotelbar, private dining, lounge, receptie garderobe, productiekeuken en de kantoren zullen komen. Wij kijken hier nu al naar uit!

Kelder

Daarnaast is ook een deel van de vloerverwarming in de kelder al geplaatst en is er een deel van de vloer gestort. Later zullen hier de toiletten, kinderspeelruimte en opslag komen.

Op de hoogte blijven van onze bouwupdates? Houd onze social media kanalen in de gaten!