UPDATE MEI 2021

Het is fantastisch om de foto’s van afgelopen maand te vergelijken met de updates van een jaar geleden. Wat een verschil!

Een jaar geleden was het hotel niet hoger dan de onderkant van onze toekan. Nu is al van heinde en ver te zien hoe ons nieuwe hotel vorm begint te krijgen.

Als we over de bouw lopen zien we de vele ervaringen en herinneren die we hier in de toekomst mogen gaan creëren al helemaal voor ons! We zien het prachtige volle terras met mooie zitkuilen en warmtebronnen al helemaal voor ons. Wanneer gasten over dit terras lopen kunnen zij het hotel binnengaan door de imposante ingang. Daar zullen de gasten met open armen worden ontvangen door ons vriendelijke en behulpzame personeel bij de receptie.

Deze receptie is centraal gelegen op de grote open begane grond. Hieromheen zullen ons restaurant, de lounge, de bars, een sushibar en ons live cooking buffet te vinden zijn. Deze zullen allemaal bruisen van Brabantse gezelligheid. We kijken er al naar uit om vanaf hier de weg naar onze luxe kamers uit te leggen. Zou de gast een van de zeer grote kamers met sauna of stoomdouche hebben geboekt? Of misschien toch een van onze nieuwe suites met een fantastisch uitzicht over de omgeving?

Wat is het toch mooi om ons de nieuwe ruime zalen voor te stellen. Zalen met veel daglicht en eigen balkons. Deze zijn straks de achtergrond van vele nieuwe ontmoetingen en zakelijke ontwikkelingen. Tegelijkertijd is het de perfecte locatie voor bruiloften, babyshowers, kookworkshops, feesten en nog veel meer verschillende activiteiten.

We hopen dat gasten hun dag afsluiten in onze prachtige hotelbar onder het genot van een unieke cocktail of een goed glas wijn. Ondertussen kunnen de kinderen een leuke film kijken in onze movie room onder het genot van een zak verse popcorn.

De vele ontwikkelingen op onze bouw dragen alleen maar bij aan deze mooie gedachten. De vloeren in onze nieuwe kamers en suites zijn inmiddels gestort. De toren waar onze nieuwe toekan op komt, krijgt een mooie afwerking. Ook de renovatie van ons bestaande gebouw begint steeds meer vorm te krijgen. Deze maand worden daar de nieuwe, veel grotere ramen op de kamers geplaats.