Bouwupdate maart 2022

Souterrain

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het afwerken van de kelder. De muren zijn gestuct in de binnenruimtes van de kelder. Daarnaast zijn ook alle deuren geplaatst.

Begane grond

Op de begane grond zij wij momenteel druk bezig met het dicht maken van de plafonds. Zodra het plafond er in zit, starten we met het plaatsen van de verlichting.

Vloeren

Momenteel worden er marmeren tegels geplaatst op de begane grond in de private dining room. Hier zullen wij in de toekomst onze gasten ontvangen voor een private diner en andere speciale gelegenheden waar onze gasten ongestoord kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Eerste verdieping

De profielen voor de mobiele paneelwanden zijn geplaatst in de grote zaal. Binnenkort zullen de paneelwanden gemonteerd worden. Deze wanden zorgen ervoor dat de grote zaal in 3 kleinere zalen gedeeld kan worden.

Derde & vierde verdieping

Op de derde & vierde verdieping zijn de tegels van de balkons op de nieuwe kamers geplaatst.

Buitengevel

Ook de buitengevel krijgt steeds meer vorm. De stucwerkzaamheden aan de buitengevel gaan ook door. De afgelopen periode is er een groot deel van het gebouw gestuct en zijn ook de steenstrips geplaatst.