Update maart 2021

Tijdens deze periode zijn wij volop bezig met de aanpassingen aan ons bestaande hoofdgebouw waar we het bekende puntdak aan het ombouwen zijn naar een meer modernere look. Als onderdeel hiervan worden naast het vernieuwde dak ook de balkons op de bovenste verdieping vergroot.

Om deze reden accommoderen wij de meerderheid van onze gasten momenteel in ons losstaand gebouw aan de zijkant van het hotel waar geen overlast ondervonden wordt van de verbouwing, maar vanwaar zij natuurlijk wel de activiteiten op de bouw nauw kunnen volgen.

Nadat wij vorige maand het hoogste punt van onze verbouwing bereikt hebben, zijn er deze maand vooral erg veel ramen geplaatst! Deze grote ramen zijn geplaatst bij onze grandioze ingang, maar ook op de 3e & 4e verdieping waar een groot gedeelte van onze nieuwe kamers & suites gaan komen. Uiteindelijk zullen onze gasten vanuit deze ramen heerlijk relaxed van het mooie uitzicht over de Nulandse omgeving kunnen genieten terwijl ze genieten van de luxe faciliteiten aanwezig. Wat dacht u van een heerlijke sauna of stoomdouche op de kamer?

Ook beginnen onze nieuwe zalen steeds meer vorm te krijgen. Deze maand zijn hier de vloeren gestort en verdere details afgewerkt waardoor ook onze 11 zalen en de break-out area steeds weer een stapje dichterbij een afgeronde locatie komen.

Al met al begint het steeds meer de vorm van het nieuwe hotel te krijgen en kijken wij als team in Nuland zeer uit naar de dag dat wij ons nieuwe hotel mogen betrekken!