Update juli 2020

De bouwvak is begonnen! Van 24 juli tot en met 9 augustus ligt onze bouw zo goed als stil.  Voor de start van de bouwvak (24 juli tot en met 9 augustus) hebben wij echter nog wat meer inzicht gekregen in de werkzaamheden van de Elektromonteur en Chef Monteur die werkzaam zijn op onze bouw.

Chef Monteur
Chef Monteur, een erg veelzijdige functie. Een Chef Monteur is verantwoordelijk voor de montage van de installatie van alles wat te maken heeft met water, leidingen etc. Naast installeren zorgt hij er tevens voor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn, zodat alles efficiënt kan blijven verlopen.

De belangrijkste werkzaamheden van de Chef Monteur is op dit moment het controleren van diverse bouwtekeningen om uit te zoeken of er nog ergens knelpunten zitten. Na de bouwvak gaat het hotel verder de lucht in en als de vloeren eenmaal liggen, kunnen ze écht aan de slag.

Elektromonteur
Als Elektromonteur ligt de focus op het installeren, repareren en testen van elektronische installaties. Er wordt nu onder andere hard gewerkt aan het ophangen van de keldergoten en binnenkort kunnen ze alle leidingen van de vloer gaan leggen. “Het is op sommige punten een uitdaging”, aldus de Elektromonteur. Maar ‘hard work pays off’ en dat is straks zeker te zien aan ons gloednieuwe hotel!