Bouwupdate Januari 2023

Opening Begane grond

We hebben op 9 december onze eerste gasten mogen verwelkomen en in december stond de officiële opening van ons prachtig vernieuwde hotel & restaurant gepland.

Helaas zijn wij op 16 december (jl.) getroffen door een brand in één van de server ruimtes waardoor wij tot onze grote teleurstelling en verdriet de opening moesten uitstellen. Voor onze hotelgasten bieden wij een in-room dining experience aan.Momenteel is er nog geen nieuwe openingsdatum bekend. Zodra deze bekend is, zullen wij deze communiceren.

In het hart van ons prachtige hotel staat de receptiebalie, deze is zo goed als klaar zodat ons team alle hotel-en restaurant gasten kan verwelkomen.Voor de receptie bevindt zich een shop waar diverse artikelen en accessoires, waaronder sieraden en tassen, te verkrijgen zijn.

1ste verdieping
In de tussentijd wordt er hard doorgewerkt aan de zalen op de 1ste verdieping. Alle zalen zijn voorzien van mooie vloeren en behang en er worden diverse accessoires geplaatst. In één van onze boardrooms wordt er een unieke houten vloer gelegd en de break out area is voorzien van een prachtig marmeren bar.

Home Cinema & Hotelbar 1862
De Home Cinema is voorzien van meubilair en is bijna tot in detail afgewerkt. De loves seats en het scherm zijn geplaatst en ook zijn de accessoires opgehangen. Verder is onze sfeervolle Hotelbar 1862 zo goed als gereed en mogen onze gasten er binnenkort genieten van een heerlijk drankje en hapje.