Bouwupdate December 2022

Begane grond

Begin december is de begane grond bijna volledig opgeleverd en op 9 december mochten wij de eerste gasten welkom heten in het nieuwe restaurant. Het restaurant is volledig ingericht met prachtig meubilair en de nieuwste apparatuur in de live cooking keuken om de ultieme beleving te creëren voor onze gasten.

De home cinema is voorzien van behang en meubilair en zal in januari verder afgewerkt worden.

1e verdieping

In de break-out area op de eerste verdieping kunnen gasten elkaar ontmoeten aan een spectaculaire marmeren bar die in het hart van het zalencentrum staat. In de verschillende zalen zijn de vloeren gelegd en lampen opgehangen. Ook op de eerste verdieping staat er een live cooking keuken waar we grotere gezelschappen kunnen voorzien van gerechten die à la minute door onze koks worden bereid.

Terrein

Op de plek waar de pop-up heeft gestaan, wordt er hard gewerkt om nieuwe parkeerplaatsen te realiseren. Deze zullen worden doorgetrokken langs de voorkant van het hotel naar de parkeerplaatsen bij het casino.

Brand

Op 16 december zijn we helaas getroffen door een brand in de kelder van het nieuwe hotel in één van de server ruimtes. De schade is groter dan in eerste instantie voorzien. Tot onze grote teleurstelling en verdriet kunnen we hierdoor het restaurant nog niet openen en zullen we als alternatief een in room dining experience aanbieden aan onze hotelgasten.

 Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het herstel van de server ruimte en de bekabeling, zodat we gasten zo snel mogelijk mogen verwelkomen in het nieuwe restaurant. Zodra er een openingsdatum bekend is, zullen wij deze communiceren.