Bouwupdate augustus 2022

Terassen

We hebben de afgelopen tijd weer mooie vorderingen gemaakt met ons nieuwe hotel. Zo zijn de terrassen op de begane grond zo goed als afgerond. Ook het terras van de grote zaal op de eerste verdieping is klaar. Dit worden de plekken waar je met vrienden, familie of collega’s kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje in de buitenlucht.

Eten & Drinken

Daarnaast zijn we nog druk bezig met de live cooking keukens op beide verdiepingen. In deze keukens worden straks voor je neus de lekkerste gerechten bereid door onze koks. De ideale gelegenheid voor gezellige, culinaire avonden!

 Binnenwerk

Afgelopen maand zijn er weer een heleboel werkzaamheden verricht aan ons nieuwe hotel. Zo is het glas van de trap vorige week geplaatst en is het plafond van de eerste verdieping geschilderd en behangen. Ook andere ruimtes zijn inmiddels voorzien van prachtig behang. Op de foto’s zien jullie daarvan al de eerste resultaten. Momenteel zijn we hier nog druk mee bezig, maar we laten jullie in de volgende update weer nieuwe delen van het hotel zien!