Update april 2020

Als familiebedrijf erkennen wij de groeiende bezorgdheid en onzekerheid die het coronavirus veroorzaakt. Onze hoogste prioriteit hierin is de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en onze medewerkers. Door dit te kunnen blijven waarborgen en de toenemende maatregelen om het COVID-19 coronavirus in te dammen, hebben wij besloten om vanaf vrijdag 20 maart 2020 tot donderdag 28 mei 2020 gesloten te zijn voor gasten.

Ondanks dat het hotel en restaurant gesloten zijn, wordt er hard gewerkt bij Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch. De bouw van het nieuwe hotel is in volle gang en juist nu willen we extra veel stappen maken. Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch hanteert ten aller tijden de richtlijnen vanuit het RIVM.

Benieuwd naar de huidige ontwikkelingen rondom de bouw? Op dit moment wordt de kelder van ons nieuwe hotel gerealiseerd. De keerwand en het eerste staal van de kelder zijn geplaatst. Daarnaast worden in de komende weken de eerste vloerplaten gelegd en streven wij ernaar om het staal van de tweede verdieping tegen de bouwvak af te ronden.