Toeristische info

Vraagt u zich af wat er in de omgeving van Van der Valk Hotel Nuland te doen is? Of wilt u het altijd gezellige 's-Hertogenbosch bezoeken, maar weet u niet wat te doen in Den Bosch? Laat u door ons inspireren om verschillende bezienswaardigheden in Brabant en omgeving te bezoeken.

Hieronder ziet u een kaart van de omgeving. De toekan geeft aan waar Van der Valk Hotel Nuland ligt. De rode pins geven diverse toeristische attracties weer. Klik op een pin om meer over de bezienswaardigheid te lezen of kies één van de onderstaande artikelen over Nuland en omgeving.

Of u nu kiest voor een leuk dagje met de kinderen, een romantische wandel- of fietstocht of een ander uitje. Wij wensen u veel plezier en mocht u vragen hebben, dan kunt u bij onze receptie terecht.

Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende

Locatie

Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is circa 22 hectare groot en bevat meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. Elke tuin is anders en ingericht in eigen stijl, ander meubilair en andere beplanting. Zoals een Oosterse tuin, kruidentuin, loungetuin en vijvertuin. Of wat dacht u van een exotische tuin? Geniet van prachtige planten en bloemen! Al meer dan 25 jaar is het park geopend. De medewerkers van De Tuinen zijn gemotiveerd en werken met passie om de mooiste resultaten te creëren op verantwoorde wijze. Het park blijft vernieuwen en renoveren. Naast een bezoek aan de prachtige Tuinen van Appeltern kunt u er ook heerlijk picknicken. Combineer dit leuke dagje uit met een Fietstocht.

Wij bieden u een speciaal arrangement aan ''De tuinen van Appeltern arrangement''. 
Combineer een bezoek aan de tuinen van Appeltern met een overnachting in een comfort kamer met ontbijt en diner.
Klik hier voor de inhoud van het arrangement