Moederdagbrunch

Moederdag vieren met de Zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw moederdag te beginnen? Bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch nodigen we u uit om te genieten van een culinaire all- inclusief zondagsbrunch. Samen met uw moeder, vrienden of familie genieten van culinaire broodjes, lekkere warme gerechten en elkaars gezelschap. Een zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch is de ideale gelegenheid om iets te vieren of om gewoon gezellig samen te zijn. Het ideale begin van uw zondag(middag).

Het uitgebreide all-inclusief brunchbuffet van Van der Valk Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch

Wij ontvangen u graag om 11:30 of om 12:00 uur met een heerlijk glaasje bubbels. Daarna kunt u gelijk aanschuiven aan ons gevarieerde brunchbuffet waar onze getalenteerde koks met passie en enthousiasme de lekkerste gerechten voor u bereiden. Geniet van een versgemaakte soep, knapperige salade of diverse broodsoorten met diverse soorten beleg.

Naast onze culinaire voorgerechten bestaat ons Live Cooking Brunch buffet uit een uitgebreid aanbod van warme & koude vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ook mogen de seizoensspecialiteiten niet ontbreken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekker bord met pasta? En verse gerechten van de grill? Of een smaakvol wokgerecht met vis of vlees? Of iets lekkers van de Healthbar. Natuurlijk zijn er ook snacks en frietjes beschikbaar. Huiswijnen, bieren, frisdranken, sappen, koffie en thee zijn inbegrepen bij de Live Cooking brunch.

De perfecte afsluiting van een geslaagde zondagsbrunch; een grand dessert

Als kers op de appelmoes staat aan het eind van de Moederdag zondagsbrunch nog een feestelijk dessert voor u klaar met de heerlijkste zoetigheden, ijs en een speciale variatie van internationale kazen. Voor het dessertbuffet werken wij samen met Patisserie de Rouw, de Spekkoekkoningin, Dunkin Donuts en nog meer (lokale) leveranciers. De ideale afsluiter van een geslaagde zondagsbrunch.

Datum: zondag 12 mei 2024
Tijd: 
11:30 of 12:00 tot 14:00 of 14:30 uur

Onze tarieven*

  • Volwassenen € 39,50 p.p.
  • Senioren (65+) € 37,50 p.p.
  • Kinderen van 8 tot en met 11 jaar: € 24,75 p.k.
  • Kinderen van 3 tot en met 7 jaar: € 19,75 p.k.
  • Kinderen tot en met 2 jaar: gratis
  • incl. huiswijnen, bieren, frisdranken, sappen, koffie en thee
  • *Tijdens/rondom de feestdagen serveren wij speciale gelegenheidsbrunches tegen aangepaste tarieven.

Reserveren!