Bouwupdate november 2022

De Buitenkant

De welbekende toekanzuil heeft plaatsgemaakt voor een prachtige gouden toekan die pront aan de zijgevel van het nieuwe hotel. Iedereen die langsrijdt, kan niet meer om Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch heen. 

Begane grond

Ook binnen is er hard gewerkt sinds de laatste bouwupdate. De apparatuur in de live-cooking keuken is geïnstalleerd en hier worden de laatste puntjes op de i gezet, voordat we gasten kunnen ontvangen. De wijnkast staat klaar om ingericht te worden door onze collega's. Op de nieuwe kaart komen heerlijke wijnen te staan en onze collega's kunnen niet wachten om deze wijnen aan onze gasten te mogen schenken.

In het hart van het hotel staat de receptiebalie waar het team onze gasten vol enthousiasme welkom heten in het nieuwe hotel. De receptie is bijna klaar om gasten aan te verwelkomen en in te checken op de kamers. Als kers op de appelmoes zijn in alle ruimtes prachtige lampen en kroonluchters opgehangen die zorgen voor een sfeervol geheel.

1e verdieping

In het zalencentrum op de 1e verdieping zijn in de grootste zaal, genaamd 1968 Nuland, scheidingswanden geplaatst. Dit betekent dat deze zaal in drie kleinere zalen gesplitst kan worden. Leuk weetje; alle zalen op de 1e verdieping worden vernoemd naar de eerste Van der Valk restaurants. 

Hotelterrein

Ook de parkeerplaats van het hotel wordt uitgebreid meegenomen in onze bouwwerkzaamheden. De afgelopen weken stonden in het teken van het maken van de hellingbaan bij de ingang van het pand. Een deel van de parkeerplaats is al bestraat en geopend voor de hotelgasten. Met het andere deel van de parkeerplaats gaan we de komende weken weer aan de slag zodat het parkeerterrein binnenkort helemaal af is.