End of year possibilities

Kerst- of nieuwjaarsborrels

Bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch bieden we de perfecte locatie om je kerstborrel te organiseren. Met een scala aan mogelijkheden in onze 12 multifunctionele zalen die geschikt zijn voor groepen variërend van 10 tot maar liefst 1500 personen, zorgen we ervoor dat jouw kerstborrel een feestelijk evenement wordt.

Onze zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en kunnen naar wens worden ingericht om aan al uw behoeften te voldoen. Of je nu een intieme borrel voor een klein team wilt organiseren of een grootschalige viering, wij hebben de ruimte om het mogelijk te maken.

Om je kerstborrel nog specialer te maken, bieden we ook de mogelijkheid om foodtrucks in te zetten. Deze trendy toevoeging zorgt voor een unieke en smakelijke ervaring voor jouw gasten. We werken samen met diverse foodtruckleveranciers om een gevarieerd assortiment aan culinaire opties te bieden, zodat je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Ons professionele team staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van jouw kerstborrel, of je nu kiest voor traditionele hapjes en drankjes of een meer innovatieve benadering met foodtrucks. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jouw evenement op locatie te houden!

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande formulier. We nemen aan de hand hiervan contact met u op om de details te bespreken en je kerstborrel bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch te plannen. Wij streven ernaar om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Offerte Aanvraag

Selecteer hieronder waarvoor u wilt reserveren

Persoonlijke gegevens

Wilt u op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?

Verplicht veld