Feest & Bruiloft

Heeft u iets te vieren? Een huwelijksfeest of een jubileum? Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch heeft speciaal voor u een feestarrangement samengesteld. Het arrangement is te boeken vanaf 100 personen. Uiteraard is er de mogelijkheid om in overleg met één van onze medewerkers een arrangement op maat samen te stellen. Hierbij staan uw persoonlijke wensen centraal. Met jaren ervaring en een professioneel team banqueting medewerkers maken wij van uw dag of avond een moment om nooit meer te vergeten.

Heerlijk dineren

Geniet met een besloten gezelschap van een heerlijk 3/4/5-gangen diner in een aparte zaal. De zaal is feestelijk aangekleed met onder andere kaarsen, witte tafelbekleding, stijlvolle accessoires en bloemen.

Trouwen in stijl

In de stijlvolle hotelbar of een sfeervolle zaal kunt u terecht voor uw receptie met als hoogtepunt het aansnijden van de taart. Geniet van een glaasje champagne en de gezelligheid. Na de receptie kunt u heerlijk dineren met besloten gezelschap in een sfeervolle zaal. Aansluitend viert u in een andere zaal uw bruidsfeest. Een gemoedelijke sfeer en stijlvolle ambiance zorgen voor een hartelijk welkom. Gasten genieten van een hapje en drankje, maken een dansje op de dansvloer en sluiten de avond af met een overnachting in het hotel. De feestavond zal compleet naar wens van de gast ingevuld zijn, van tafelaankleding, catering tot bloemstukjes. Als bruidspaar kunt u overnachten in een prachtige bruidssuite, waar u de volgende ochtend kan genieten van een luxe ontbijt op bed.

Feestje?

Hotel Nuland beschikt over 9 multifunctionele zalen en verzorgt feesten voor kleine tot grote gezelschappen. Een bescheiden verjaardagsfeest, een babyshower of een huwelijksfeest, alle thema's zijn mogelijk. Een groot aantal zalen beschikken over een bar en de zalen zijn in diverse stijlen ingericht. Een professioneel team banqueting medewerkers staat de hele avond tot uw beschikking. Een gezellige avond compleet met drankjes, hapjes, muziek, prachtige aankleding en een feestelijk sfeer. Compleet zoals u het wenst. Na het feest liever niet meer naar huis rijden? Overnacht dan in één van onze ruime hotelkamers en geniet in de ochtend (eventueel met uw gezelschap) van het heerlijke uitgebreide ontbijtbuffet in ons restaurant.

Interesse? Neem contact op met Hotel Nuland. In een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden voor uw feestavond, besloten diner, bruiloft of receptie.
U bent bij ons van harte welkom.

Feestarrangement

  • Ontvangst met een kopje koffie/thee en een gesorteerd gebakje
  • Onbeperkt gebruik van Hollands gedistilleerde dranken
  • Schaaltjes met luxe zoutjes en gemengde nootjes
  • Drie keer warme gesorteerde hapjes
  • Twee keer een luxe toastje belegd met o.a. zalm en brie
  • Ter afsluiting een kopje koffie/thee en een belegd broodje

Gebaseerd op een vijf uur durend feest.
Buitenlandse gedistilleerde dranken zijn mogelijk tegen een meerprijs.
Prijs is op aanvraag.