High Tea

HIGH TEA BIJ VAN DER VALK HOTEL NULAND

Lekker bijkletsen onder het genot van een pot thee en diverse lekkernijen kan natuurlijk het beste tijdens een high tea bij Van der Valk Hotel Nuland.

Geniet van zoete en hartige lekkernijen, zoals cakejes, biscuits, petit fours, macarons, quiches, mini broodjes en nog veel meer. De high tea wordt geserveerd in ons sfeervolle restaurant met relaxte ambiance. In de zomer is het uiteraard mogelijk om de high tea buiten op het terras te nuttigen.

SPECIALE WENSEN

Heeft u iets te vieren? En wilt u ter ere daarvan een high tea organiseren? Van een babyshower tot familiedag, voor elk speciaal moment maken wij graag een high tea op maat.

Ook Moederdag is natuurlijk een mooi voorbeeld van een ‘feestdag’ om een high tea voor te organiseren. Maar denk ook zeker eens aan een kraamfeest, verjaardag of gender reveal party. U kunt er zelfs een heel thema aan hangen. Kies voor een bepaalde kleur of ga voor typische hapjes uit het geboortejaar van de jarige. Wij denken hierin graag met u mee.

Speciale dieetwensen? Geef dit van tevoren aan ons door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

PRIJS HIGH TEA

Standaard High Tea: €27,50 per persoon
High Tea feestdagen: €34,50 per persoon
High Tea met feestthema: op maat

RESERVEER EEN HIGH TEA BIJ VAN DER VALK HOTEL NULAND

Wilt u reserveren voor een high tea t/m 10 personen? 

Reserveer


Reserveren voor meer dan 10 personen? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Informatieaanvraag

HIGH TEA INSPIRATIE

Op zoek naar inspiratie voor een high tea thema? Wij denken graag met u mee! Laat u ondertussen inspireren door onderstaande voorbeeld foto’s.