Toeristische info

Vraagt u zich af wat er in de omgeving van Van der Valk Hotel Nuland te doen is? Of wilt u het altijd gezellige 's-Hertogenbosch bezoeken, maar weet u niet wat te doen in Den Bosch? Laat u door ons inspireren om verschillende bezienswaardigheden in Brabant en omgeving te bezoeken.

Hieronder ziet u een kaart van de omgeving. De toekan geeft aan waar Van der Valk Hotel Nuland ligt. De rode pins geven diverse toeristische attracties weer. Klik op een pin om meer over de bezienswaardigheid te lezen of kies één van de onderstaande artikelen over Nuland en omgeving.

Of u nu kiest voor een leuk dagje met de kinderen, een romantische wandel- of fietstocht of een ander uitje. Wij wensen u veel plezier en mocht u vragen hebben, dan kunt u bij onze receptie terecht.

Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende

Locatie

Noordbrabants museum

Het Noordbrabants Museum in 's-Hertogenbosch is een eigentijds museum voor de kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant met vernieuwende presentaties en tentoonstellingen.

Het museum staat bekend om zijn collecties met Romeinse archeologie, Zuid-Nederlandse schilderkunst van 1500-1800, kunst na 1800 en eigentijdse kunst. In mei 2013 opende prinses Beatrix het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch, het nieuwe museumcomplex van Bierman Henket Architecten dat Het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch onder een dak verenigt. “Het Guggenheim van Den Bosch”, zoals het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch in augustus 2013 door interieurtijdschrift Eigen Huis & Interieur werd genoemd, vormt hiermee een van de grootste culturele attracties van Nederland. Het Noordbrabants Museum trok in 2013 in de eerste zeven maanden 150.000 bezoekers.

Benieuwd naar dit prachtige museum? Bekijk de video over het Noordbrabants museum hier. Wilt u een bezoek brengen aan het museum, vergeet dan niet vooraf een tijdsslot te reserveren via de website.