Toeristische info

Vraagt u zich af wat er in de omgeving van Van der Valk Hotel Nuland te doen is? Of wilt u het altijd gezellige 's-Hertogenbosch bezoeken, maar weet u niet wat te doen in Den Bosch? Laat u door ons inspireren om verschillende bezienswaardigheden in Brabant en omgeving te bezoeken.

Hieronder ziet u een kaart van de omgeving. De toekan geeft aan waar Van der Valk Hotel Nuland ligt. De rode pins geven diverse toeristische attracties weer. Klik op een pin om meer over de bezienswaardigheid te lezen of kies één van de onderstaande artikelen over Nuland en omgeving.

Of u nu kiest voor een leuk dagje met de kinderen, een romantische wandel- of fietstocht of een ander uitje. Wij wensen u veel plezier en mocht u vragen hebben, dan kunt u bij onze receptie terecht.

Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende

Locatie

De Efteling

Beleef een bijzondere dag volop wondermooie sprookjes en adembenemende attracties.

De Efteling werd op 31 mei 1952 officieel geopend. Met name Anton Pieck zorgde voor de feeërieke sfeer die de Efteling kenmerkt. Deze wordt tot op de dag van vandaag gekoesterd en bewaakt. In de decennia die volgden, groeide "de Efteling" uit tot "de Wereld der Wonderen". 

Beleef een sprookjesachtige dag met het hele gezin in de Efteling. Ervaar een watersplash in de Fata Morgana en beleef een funride in de achtbaan. Voel je weer even jong en herleef sprookjes in het sprookjesbos. Na een bezoek aan de Efteling kunt u heerlijk overnachten in een ruime kamer bij Van der Valk Hotel Nuland. 

Hotel Nuland heeft een speciaal Efteling arrangement voor u samengesteld.
Klik hier om deze te bekijken.