Wandelen in de buurt van Nuland

Verblijft u in Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch en bent u op zoek naar mooie wandelroutes? Dan hebben wij een aantal tips voor u. U kunt namelijk heel goed wandelen in de buurt van Nuland.

Nulandse Heide
De Nulandse Heide is zeker de moeite waard. Hier vindt u een prachtig afwisselend natuurgebied met heide, bos en zandverstuiving. Voor een wandeling op de Nulandse Heide kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats "einde" Bergstraat in Nuland. Dit is ongeveer 5 minuutjes met de auto vanaf Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch.

De Hooge Heide
De Hooge Heide is een prachtig natuurgebied dat bekend staat om het stuifzand. Wandel door verschillende landschappen en spot de verschillende dieren en planten die er te vinden zijn. Denk hierbij aan bosuilen, vleermuizen en dassen. Op de Hooge Heide zijn verschillende wandelroutes te vinden.

Ontdek de Hooge Heide

De Maashorst
Trek eropuit in De Maashorst en geniet van een bijzondere tocht door een prachtig natuurgebied. Van bossen, heidevelden, wijstgebieden, er is voor ieder wat wils! Wie weet komt u nog wel een wilde grazer tegen...

Ontdek De Maashorst

Stadswandeling ’s-Hertogenbosch
Wilt u liever al wandelend het centrum van ’s-Hertogenbosch ontdekken? Ga dan voor een stadswandeling. In het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch is genoeg te beleven. Loop door gezellige straatjes, langs prachtige huizen en langs vestingwerken. Deze stad ligt op slechts 7 minuten rijden vanaf Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch.

Bekijk hier een aantal stadswandelingen

Uitgewandeld en toe aan wat lekkers? Rust lekker uit met een voldaan gevoel in ons restaurant 'De Valk Next Door' met een kop koffie of thee!