Toeristische info

Vraagt u zich af wat er in de omgeving van Van der Valk Hotel Nuland te doen is? Of wilt u het altijd gezellige 's-Hertogenbosch bezoeken, maar weet u niet wat te doen in Den Bosch? Laat u door ons inspireren om verschillende bezienswaardigheden in Brabant en omgeving te bezoeken.

Hieronder ziet u een kaart van de omgeving. De toekan geeft aan waar Van der Valk Hotel Nuland ligt. De rode pins geven diverse toeristische attracties weer. Klik op een pin om meer over de bezienswaardigheid te lezen of kies één van de onderstaande artikelen over Nuland en omgeving.

Of u nu kiest voor een leuk dagje met de kinderen, een romantische wandel- of fietstocht of een ander uitje. Wij wensen u veel plezier en mocht u vragen hebben, dan kunt u bij onze receptie terecht.

Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
Waarom is Nuland zo romantisch?

Locatie

Waarom is Nuland zo romantisch?

Wil jij ook heerlijk romantisch met z’n tweetjes erop uit, maar heb jij gebrek aan inspiratie? Geen probleem! Wij hebben wat leuke inspiratie speciaal voor jou samengesteld. Verras jouw geliefde met een heerlijke overnachting bij Van der Valk Hotel Nuland en ga er gezellig op uit!

Nog niet bekend met Nuland? Lees dan vooral even verder en kom achter diverse activiteiten en uitstapjes!

Natuur
Op nog geen 5 minuten afstand van Van der Valk Hotel Nuland bevindt zich de Nulandse Heide. Dit is een prachtig natuurgebied met afwisselend heide, bos en zandverstuiving. Er zijn verschillende routes te wandelen door deze mooie natuur en het is ook mogelijk om bij ons in het hotel fietsen te huren en te fietsen naar de Nulandse Heide! Naast de Nulandse Heide is er ook de Hooge Heide. Dit natuurgebied staat bekend om het stuifzand. In dit gebied zijn er ook veel planten en dieren te spotten. Denk aan vleermuizen, dassen en bosuilen. Een hele ontdekkingstocht dus.

Activiteiten
Naast de prachtige natuur is er nog veel meer te beleven in de buurt van Nuland. Het centrum van ’s-Hertogenbosch is namelijk op nog geen 10 minuten afstand van ons hotel. In deze stad is genoeg te beleven! Ontdek de gezellige straatjes, leuke winkels en prachtige huizen. In deze stad ligt ook het Noordbrabants Museum. Dit is een museum vol kunst, geschiedenis en cultuur over de geschiedenis van Noord-Brabant. Zeker de moeite waard om even binnen te kijken. Zin in een sportievere activiteit? Dat kan natuurlijk ook. In Rosmalen, vlak bij Hotel Nuland ligt het grootste circuit van Nederland: het Safety Experience Center. Hier kun je een spannende antislip cursus doen om zo jouw rijvaardigheid te verbeteren!

Het hotel
Na een heerlijke dag de stad verkennen kom je weer terug in ons prachtige hotel en kan je samen genieten van een heerlijk diner. Lekker een avond niet te hoeven koken en dit laten doen door de keukenbrigade van Van der Valk Hotel Nuland. Na afloop kan je ervoor kiezen om op jouw hotelkamer een goede Netflix film te kijken of een gezellig bordspelletje te spelen. Geniet van een ontspannen avondje in een van onze luxe hotelkamers. Kom naar Van der Valk Hotel Nuland en beleef wat er allemaal te doen is in onze prachtige stad.