Toeristische info

Vraagt u zich af wat er in de omgeving van Van der Valk Hotel Nuland te doen is? Of wilt u het altijd gezellige 's-Hertogenbosch bezoeken, maar weet u niet wat te doen in Den Bosch? Laat u door ons inspireren om verschillende bezienswaardigheden in Brabant en omgeving te bezoeken.

Hieronder ziet u een kaart van de omgeving. De toekan geeft aan waar Van der Valk Hotel Nuland ligt. De rode pins geven diverse toeristische attracties weer. Klik op een pin om meer over de bezienswaardigheid te lezen of kies één van de onderstaande artikelen over Nuland en omgeving.

Of u nu kiest voor een leuk dagje met de kinderen, een romantische wandel- of fietstocht of een ander uitje. Wij wensen u veel plezier en mocht u vragen hebben, dan kunt u bij onze receptie terecht.

Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
Sportiom 's-Hertogenbosch

Locatie

Sportiom 's-Hertogenbosch

Sportiom ’s-Hertogenbosch is een veelzijdig complex met meerdere indoor activiteiten.

Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs aquafun in ’s-Hertogenbosch.
ga van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwaterrivier of trotseer de golven in het golfslagbad. De allerkleinsten kunnen zich heerlijk vermaken in kinderbadje Turtle Bay.

Geen zin in zwemmen of net even iets anders? Sportiom ’s-Hertogenbosch heeft een enorm grote indoor schaatsbaan. Schaats door de grotten en bergopwaarts, ga na de grotten via een schaatshelling terug naar de kade.
Het zal zelfs echt gaan sneeuwen!

Sportiom Lasergame is de grootste indoor lasergame-area van Brabant!
Beleef een unieke lasergame in de gethematiseerde omgeving van Sportiom Lasergame. Ga de onderlinge strijd aan in donkere, rokerige grotten, verschuil je achter een legerwagen en probeer je vijanden uit te schakelen terwijl er een helikopter over je hoofd vliegt!

Al bij al, genoeg plezier onder 1 dak.

Bekijk hier de website.