Toeristische info

Vraagt u zich af wat er in de omgeving van Van der Valk Hotel Nuland te doen is? Of wilt u het altijd gezellige 's-Hertogenbosch bezoeken, maar weet u niet wat te doen in Den Bosch? Laat u door ons inspireren om verschillende bezienswaardigheden in Brabant en omgeving te bezoeken.

Hieronder ziet u een kaart van de omgeving. De toekan geeft aan waar Van der Valk Hotel Nuland ligt. De rode pins geven diverse toeristische attracties weer. Klik op een pin om meer over de bezienswaardigheid te lezen of kies één van de onderstaande artikelen over Nuland en omgeving.

Of u nu kiest voor een leuk dagje met de kinderen, een romantische wandel- of fietstocht of een ander uitje. Wij wensen u veel plezier en mocht u vragen hebben, dan kunt u bij onze receptie terecht.

Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
Safaripark de Beekse Bergen

Locatie

Safaripark de Beekse Bergen

Ga op Safari in het Noord Brabantse Safaripark en waan u in Afrika! Om The big 5 te spotten hoeft u niet persé naar Afrika toe. Bezoek dit avontuurlijke park en kom oog in oog te staan met wilde dieren!

U kunt door het park wandelen, maar ook met uw eigen auto op autosafari in Beekse bergen. Dan rijdt u tussen de indrukwekkende dieren door en komen ze dichterbij dan ooit. Ook is een boot- of bussafari een hele leuke ervaring.

Naast de dieren heeft het park ook meerdere prachtige en grote speeltuinen waar de kinderen van jong tot oud heerlijk kunnen vertoeven. Wist u dat kinderen tot 3 jaar gratis naar binnen mogen in Beekse bergen? Klik hier voor de site van de Beekse Bergen.