Toeristische info

Vraagt u zich af wat er in de omgeving van Van der Valk Hotel Nuland te doen is? Of wilt u het altijd gezellige 's-Hertogenbosch bezoeken, maar weet u niet wat te doen in Den Bosch? Laat u door ons inspireren om verschillende bezienswaardigheden in Brabant en omgeving te bezoeken.

Hieronder ziet u een kaart van de omgeving. De toekan geeft aan waar Van der Valk Hotel Nuland ligt. De rode pins geven diverse toeristische attracties weer. Klik op een pin om meer over de bezienswaardigheid te lezen of kies één van de onderstaande artikelen over Nuland en omgeving.

Of u nu kiest voor een leuk dagje met de kinderen, een romantische wandel- of fietstocht of een ander uitje. Wij wensen u veel plezier en mocht u vragen hebben, dan kunt u bij onze receptie terecht.

Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
Golfbad Oss

Locatie

Golfbad Oss

Het golfbad in Oss is dagelijks geopend voor jong en oud.


Het zwembad is uitgerust met 3 grote glijbanen en geniet volop van de hoge golven die ieder kwartier het bad omtoveren in een zee.

Voor de allerkleinste is er een zeer groot en uitgestrekt berenbad met leuke kleine glijbanen maar ook een hoge glijbaan en een wildwaterbaan voor 0 tot 3 jaar.

Het gekwalificeerde personeel draagt zorg voor een veilige, maar vooral prettige sfeer. 

Gaat u zwemmen met een kindje dat nog niet kan zwemmen en heeft u geen zwembandjes? Geen probleem deze kunt u bij de kassa lenen bij betaling van € 5,- borg. Na gebruik levert u de bandjes weer in bij de kassa en krijgt u de borg retour.

https://www.golfbad.nl/