Vergaderen

Zaalhuur

Van der Valk Hotel Nuland - ´s-Hertogenbosch beschikt over 9 multifunctionele zalen met ieder een unieke capaciteit. Heeft u een vergadering tot 10 personen? Daarvoor kunt u terecht in één van onze boardrooms. Of heeft een presentatie voor 200 personen? Hiervoor kunt u gebruik maken van één van onze ruime zalen voor een groot gezelschap.

Naast het gebruik van vergaderarrangementen is het mogelijk een zaal te huren, waarbij uw persoonlijke wensen m.b.t. food & beverage en audiovisuele middelen bespreekbaar zijn. Hiervoor zijn de losse zaalhuur tarieven van toepassing. Via onderstaande link kunt u deze prijzen bekijken. Indien u, als bedrijf, wenst meerdere malen op jaarbasis gebruik te maken van onze zaalfaciliteiten, adviseren wij u hiervoor een afspraak te maken met onze Sales & Marketing afdeling.

Tijdens een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw zakelijk of feestelijk event. Neem een kijkje in de zaal en bespreek persoonlijke wensen. U bent bij ons van harte welkom. Indien u wenst direct een zaal te reserveren of contact met ons wil opnemen kan dat via onderstaande links.

 

Reserveer een zaal

Huur een zaal in het hotel. Vraag online een offerte aan voor uw evenement. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een van de medewerkers, in een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden.