Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Feesten & partijen

Diner

Heeft u iets te vieren? En wilt u graag met uw eigen familie dineren in een aparte zaal? Bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch is het mogelijk om met meer dan 30 personen te dineren in een zaal met eigen gezelschap. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke wensen. Wij hanteren speciale menu's voor groepen vanaf 30 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om een zakelijke meeting af te sluiten met een heerlijk diner. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Onderstaande menu's zijn ook prima geschikt voor een diner in het restaurant voor een kleinere groep van ongeveer 10 personen.

In onderstaande tekst staan de diverse diners beschreven.

3-gangen keuzemenu €32,50 p.p.

Bonbon gemaakt van gemarineerde zalm, gevuld met aardappelsalade, een kruidig slaatje en mosterd-crème

Of

Gerookte eendenborst met een crème van framboos, macadamia nootjes en een fijn slaatje

****

Zacht gegaarde lende van het scharrelvarken met een mini quiche, champignons en kalfjus aangemaakt met basilicumboter

Of

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met Serranoham geserveerd met een een lichte knoflook beurre blanc

****

Coupe nougatine met karamelsaus

4-gangen keuzemenu €37,50 p.p.

Dun gesneden kalfsvlees met een zachte crème van grove mosterd, rucola en Parmezaanse kaas

Of

Salade Niçoise met lauwwarme gegrilde tonijn en een crème van yoghurt

****

Runderbouillon met garnituur van kruiden en ossenstaartvlees

****

Biefstuk van eigen rund met een saus van groene pepers

Of

Op de huid geroosterde doradefilet met een saffraan-wijnsaus.

****

Bavaroisetaartje met ijs van vanille en een coulis van rood fruit.

4-gangen keuzemenu €42,50 p.p.

Carpaccio van het Waards rund met rucola, aardappelsalade en gebakken eendenlever

Of

Een salade gemaakt met King krab en garnaaltjes, gedroogde tomaat, kwarteleitjes en een frisse crème van kerrie

****

Licht gebonden mosterdsoep met reepjes gerookt spek

***

Gegrilde varkenshaas met geroosterde katenspek en champignon-roomsaus

Of

Gebakken scholfilet met in kerrieboter gebakken scampi’s geserveerd met witte wijnsaus

****

Kaas of zoet

5-gangen keuzemenu €47,50 p.p.

Een keur aan diverse gerookte vissoorten met een whisky saus en een fijn slabouquet

Of

Dun gesneden kalfsmuis met een crème van tonijn, rucola, radijs, olijven en Franse boontjes

****

Licht gebonden mosterdsoep met reepjes gerookte paling

****

Spoom van champagne en sorbetijs

****

Een mooi gebakken stuk tournedos  met stroganoffsaus

Of

Een duo van zalm en kabeljauw met een basilicum beurre blanc

****

Kaas of dessert du chef

5-gangen keuzemenu €52,50 p.p.

Festival van amuses met diverse vleessoorten

Of

Festival de amuses met diverse vissoorten

****

Klein kopje bisque met venkel, kreeft en krab

****

Spoom van champagne en citrus

****

Chateaubriand (het mooiste stuk van de ossenhaas) geserveerd met een saus naar keuze en een garnituur van champignons, ui en spek

Of

Tarbotfilet met een jus van morilles en garnituur

****

Grand dessert du chef

Reserveer een zaal

Huur een zaal in het hotel. Vraag online een offerte aan voor uw evenement. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een van de medewerkers, in een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden.