Vaderdag

Zondag 20 juni is het zover, Vaderdag! Deze dag laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan. Dit is de dag om uw stoere, lieve, fantastische vader in het zonnetje te zetten. Vier deze dag samen met Van der Valk en geef uw vader een onvergetelijke herinnering.

Helaas loopt het vanwege de coronaregels niet zoals normaal, maar voor uw vader hebben we gelukkig nog genoeg opties over.

Vaderdagbrunch

Met veel liefde en aandacht hebben wij een overheerlijke brunch samengesteld. Deze is op ons terras te bestellen of thuis via Valk Thuis. Deze Vaderdagbrunch bestaat uit zowel koude als warme gerechten. Wanneer u de bruncbox thuis bestelt kunt u de warme gerechten opwarmen. Hiervoor hebben wij kookinstructies opgesteld welke u ontvangt bij het pakket. Ook hebben we een speciaal pakket voor de allerkleinsten onder ons met een kleurplaat. Zo kan ook uw broertje of zusje Vaderdag vieren.

Arrangementen

Ook in ons hotel zijn mogelijkheden genoeg om uw vader in het zonnetje te zetten. Ons terras is tussen 12:00 uur en 18:00 uur terecht voor hapjes en drankjes.

Wilt u nog meer van het hotel ontdekken? Boek dan een van onze arrangementen en geef u vader een onvergetelijke herinnering cadeau. Ontdek samen de omgeving fietsend of op onze stoere E-scooters. Of maak een onvergetelijke wandeling met alpaca’s! Bij Van der Valk is meer mogelijk dan u denkt.

Kijk hier voor al onze arrangementen.