Vaderdag

Zondag 19 juni is het zover, Vaderdag! Deze dag laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan. Dit is de dag om uw stoere, lieve, fantastische vader in het zonnetje te zetten. Vier deze dag samen met Van der Valk en geef uw vader een onvergetelijke herinnering.

Vaderdagbrunch

Op zondag 19 juni 2022 worden alle vaders weer extra verwend! Maak Vaderdag dit jaar extra speciaal en verras uw vader of opa met een gezellige en uitgebreide Vaderdagbrunch. 

Onze vaderdagbrunch bestaat onder andere uit zoete lekkernijen, vers gebakken broodjes, vlees- en visgerechten, salades en fruit. Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn inbegrepen.

Datum: 19 juni 2022
Tijd: 
11:30 of 12:00 tot 14:00

Prijs per volwassene €34,50
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar €17,25
Kinderen 0 t/m 3 gratis

Arrangementen

Wilt u nog meer van het hotel ontdekken? Boek dan een van onze arrangementen en geef uw vader een onvergetelijke herinnering cadeau. Ontdek samen de omgeving fietsend of op onze stoere E-choppers. 

Kijk hier voor al onze arrangementen.

Reserveren voor brunch kan via info@nuland.valk.com of via 073 534 25 34. Ook kunt u onderstaand formulier invullen om te reserveren. Graag maken wij u er op attent dat uw reservering definitief is op het moment dat u per e-mail een bevestiging krijgt vanuit het hotel dat uw reservering is verwerkt in het systeem, dit zal binnen enkele dagen verstuurd worden.

Reserveren Vaderdagbrunch

Verplicht veld