Uitnodiging bouwrondleiding

Beste relatie,
 
Met de afbouw en inrichting van het vernieuwde Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch begint het hotel steeds meer vorm te krijgen. De bakermat van de familie wordt een vernieuwend en trendy concept en zal volgens planning dit najaar openen. We kunnen niet wachten het u te laten zien.
 
Met maar liefst 138 luxe kamers waarvan diverse Wellness suites met whirlpool en/of sauna, onze lounge, brasserie en schitterende hotelbar bieden wij straks een totaalbeleving die helemaal van nu wordt. Culinair gaan we u verrassen met een sushi bar, private dining, ‘Live Cooking’ of met ons vernieuwde à la carte concept. Waar u naast de bekende klassiekers kunt genieten van heerlijke nieuwe gerechten.
 
Naast fitness, wellness faciliteiten, een casino en een Home Cinema realiseren we ook een hypermodern congrescentrum met multifunctionele zalen tot maar liefst 1500 personen. De place-to-be voor al uw vergaderingen, congressen, trainingen, teambuilding en bedrijfsuitjes.
 
Nieuwsgierig geworden? Dan willen we u van harte uitnodigen om binnenkort eens langs te komen voor een rondleiding over de bouw onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden kan via onderstaande button!
 
We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,
 
Wendy van der Valk
en team Hotel Nuland

Het programma

  • 16.00 uur - ontvangst
  • 16.10 uur - rondleiding
  • 17.00 uur - borrel & hapje

Aanmelden bouwrondleiding

Verplicht veld