Activiteitenagenda
SITE header Singles Night Nuland

Singles Night

10 mrt 2018 - 11 mrt 2018

€ 14,50 p.p.

Direct naar het kaartverkoopscherm

Singles in Nuland, ‘s-Hertogenbosch en omgeving opgelet!

Op zaterdag 10 maart opent Van der Valk Hotel Nuland haar deuren voor hét singles event van de regio. Een sfeervolle en ongedwongen avond uit in de balzaal van het hotel. Gezellig borrelen, genieten van culinaire hapjes of losgaan op de dansvloer met honderden mede-singles uit de regio!

Wanneer de avond van start is wacht bij binnenkomst een welkomstdrankje van het huis. Begeef je in een aangename en ongedwongen ambiance met muziek en gezelligheid, dé ideale setting om nieuwe singles te ontmoeten. Of je nu alleen komt of samen met vrienden en vriendinnen, de Singles Night is helemaal jouw avond!

Wees er op tijd bij want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De avond duurt van 20:00 uur tot 02:00 uur en is toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën (21+).

Klik hier om kaarten te bestellen

 

Tickets (exclusief servicekosten)
Single Ticket: €14,50
Group Ticket 3 Singles: €39,50
Group Ticket 5 Singles: €60 

Tip: Kom met mede-singles en profiteer van extra korting. Hoe meer singles, hoe meer korting!

Informatie:
Singles Night
Van der Valk Hotel Nuland
Zaterdag 10 maart
20:00 uur – 02:00 uur 

Combineer de avond uit met een diner-arrangement of overnachting in Hotel Nuland. Vraag naar de mogelijkheden aan de receptie.

Singles Night in Hotel Nuland is een productie van marketing & evenementenbureau JDC Concepts (singlesnight@jdc-concepts.nl)