Activiteitenagenda
beurs sieraden

Sieradenbeurs bij Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

17 mrt 2018 - 18 mrt 2018

Sieraden , Kralen , Workshops, Beursaanbiedingen

 

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018 wordt voor de 3de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in het Van der Valk Hotel te Nuland.

Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).


Deelnemers

In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers

Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed  mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is

Paraview Paranormaal beurs

In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).


Bureau View

Bureau View organiseert al meer dan 20 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Gogreenbeurs (100%natuurlijk) Reptilica (reptielenbeurs), PCbeurs (computerbeurs), Paraview (Paranormaal beurs) en de Sieradenbeurs.


Overige informatie

Evenement: 3de Sieradenbeurs
Datum: zaterdag 17 & zondag 18 maart 2018
Lokatie: Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch, Rijksweg 25, 5391 LH Nuland (naast Den Bosch)
Parkeren: gratis op parkeerterrein
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En zondag van 11.00 – 17.30 uur.
Entreeprijs Sieradenbeurs: zie website voor actuele entreeprijzen.

Zie kortingsbon op www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders
Entreeprijs Combikaartje:(inclusief de Paranormaalbeurs) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsbon (flyer), kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. website: www.paraview.nl of www.sieradenbeurs.nl of M. Soels deelname @sieradenbeurs.nl