Activiteitenagenda
FB Foto

KWPN Stallionshow 2018

31 jan 2018 - 04 feb 2018

Brabanthallen

Symphonica Horse Show op zaterdag 3 februari

“Bereid je voor op een ongezien indrukwekkende show met paarden, muziek en entertainment!”

Maak kennis met een nieuwe, wervelende muziekshow, innovatief in de paardenwereld. Een bijzondere mix van paarden, topruiters en –amazones en live entertainment, begeleid door een 16-koppig orkest in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dit orkest bestaat uit getalenteerde muzikanten en vocalisten die ook bekende artiesten als Marco Borsato, Waylon en Jeroen van der Boom begeleiden.

Freestyle Kür of Music
Hét hoogtepunt van de Symphonica Horse Show is de Freestyle Kür of Music: een nieuwe en indrukwekkende discipline in de dressuur waarbij topruiters en -amazones een kür rijden op een thema-medley, gespeeld door het live orkest en gecomponeerd door een bekende muzikant uit de entertainmentwereld. De avond wordt afgesloten met een exclusief optreden van Xander de Buisonjé. Mis het niet!

De grootste hengstenkeuring ter wereld
25.000 bezoekers uit alle delen van de wereld komen jaarlijks naar de Brabanthallen voor vier dagen fokkerij, sport en show. De beloften van de toekomst van de mondiale hippische sport en de crème de la crème van de fokkerij is in ’s-Hertogenbosch te bewonderen.

De KWPN Stallion Show biedt de bezoekers alle dagen een uiterst gevarieerd en inspirerend programma. Dit alles vindt plaats van 31 januari tot en met 3 februari.

Meer informatie op www.kwpn.nl/stallionshow.