Activiteitenagenda
Vivarium

Vivarium

02 nov 2019 - 03 nov 2019

€ 12,50 p.p.

Autotron

Vivarium: HET evenement voor de aquarium-, paludarium- en terrariumhobbyist.

Het evenement

Dit jaar brengt Vivarium in Autotron het allermooiste bij elkaar van wat in de aquarium-, paludarium- en terrariumhobby te vinden is. Zoet- en zoutwater aquaria, met vissen, planten en koralen beslaan het grootste gedeelte van het evenement, waarbij ook het inrichten daarvan ruimschoots onder de aandacht komt. Maar ook de paludaria met hun gifkikkers en planten en terraria met insecten, slangen, hagedissen, spinnen en schorpioenen vormen een belangrijk onderdeel van het Vivarium concept.

De basis van dit evenement zijn de educatie en verkoop die de vele standhouders op hun prachtige stands bieden. De grootste winkeliers en inmiddels ook vele merken zijn aanwezig om hun producten en winkels onder de aandacht te brengen van de duizenden bezoekers. Uiteraard zijn zij tegelijkertijd ook aanwezig om adviezen, tips en voorlichting te verstrekken; de basis waarmee het houden van ieder dier hoort te beginnen.

Het aanbod

Het aanbod van de standhouders wordt door de organisatie aangevuld met vele activiteiten die zowel jong als oud een volledig dagje, of voor sommigen zelfs weekend, uit bezorgt. Met presentaties en workshops door internationaal erkende experts, blijft iedereen op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in deze hobbies. Met tentoonstellingen en showbakken worden bezoekers voorgelicht en op ideeën gebracht over hoe dieren gehouden kunnen worden.

Kortom, ook deze editie biedt Vivarium wederom een even inspirerend als educatief evenement waarbij jong en oud zich zeker zal gaan vermaken en verbazen.