Activiteitenagenda
Accountancy Expo 2019

Accountancy Expo 2019

18 jun 2019,
11:00 uur - 17:30 uur

Autotron

Accountancy Expo 2019 | Innovaties, releases, primeurs

Voor Accountancy Expo 2019 hebben wij voor jou een selectie gemaakt van de nieuwste en meest toonaangevende innovaties op het snijvlak van accountancy en IT. Je wordt samen met meer dan duizend collega accountants helder geïnformeerd over de nieuwste releases van software, tools en platforms. Bovendien staat er een groot aantal primeurs in de showroom van de Accountancy Expo op je te wachten. Klaar om onthuld te worden!

Wat is nieuw? Wat kun je het komende jaar verwachten aan software updates en noviteiten? Bezoek de Accountancy Expo en vergelijk zelf de producten van meer dan 100 top leveranciers.

 

Showroom, Demo Dome en Masterclasses

Zie, voel en ruik aan de nieuwste software en beste tools die ontwikkeld zijn voor jouw bedrijf. In de showroom, de demo domes en op de beursvloer zie je de nieuwste en belangrijkste innovaties. In de masterclasses word je geïnformeerd over wat je met innovatie kan doen en wat het met jouw organisatie doet. Je kunt deelnemen aan adviesgesprekken over het gebruik van systemen en je krijgt een kijkje in de keuken van innovatieve en vooruitstrevende collega kantoren.

Voor praktisch advies en inspiratie kun je tijdens de Accountancy Expo terecht bij vakmensen die je handvatten aanreiken voor een nog betere bedrijfsvoering door het inzetten van IT. Kortom, bezoek de Accountancy Expo en profiteer van grensverleggende innovaties voor de accountant.